مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، بیان اینکه شعار «فارس گهواره تمدن ایران زمین» برای سفر ریاست جمهوری به استان فارس انتخاب شد، گفت: این شعار با پیشنهاد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و تائید دکتر احمدی، استاندار و مجموعه نهاد ریاست جمهوری در تمامی حضورهای ریاست جمهوری و بنرهای و تبلغات این سفر استفاده می شود.
کد خبر: ۲۸۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰ 26 April 2015

دکتر بهزاد مریدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با بیان اینکه با پیشنهاد اداره ارشاد استان فارس و دستور استاندار و همچنین نظر نهاد ریاست جمهوری، یک عنوان خاص برای سفر رئیس جمهور به استان فارس تعیین شد،گفت: سعی کردیم در انتخاب این عنوان به تمام بسترها و زمینه های مختلفی که در فارس مطرح است توجه شود و نامی در خور شان این استان بزرگ انتخاب شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی فارس با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب به استان و نام گذاری شیراز سومین حرم اهل بیت (علیهم السلام) از طرف معظم له، ادامه داد: در این سفر مجموعه فارس می بایست از لحاظ تاریخی و فرهنگی و بخش های مختلفی در حوزه گردشگری به عنوان یک صنعت اقتصادی مورد توجه قرار گیرد که هم توجه مضاعف هموطنان جلب و هم باعث گسترش میزبانی فارس گردشگران مختلف از سراسر جهان شود.

مریدی، با بیان اینکه شعار «فارس گهواره تمدن ایران زمین» برای سفر ریاست جمهوری انتخاب شد، افزود: این شعار با پیشنهاد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و تائید دکتر احمدی استاندار و مجموعه نهاد ریاست جمهوری در تمامی حضورهای ریاست جهموری و بنرهای و تبلغات این سفر استفاده و بیانگر تاریخ و تمدن بزرگ این خطه از کشورمان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، در ادامه دغدغه جدی این اداره را تکمیل تالار مرکزی شیراز دانست و گفت: بسترهای لازم در شکوفایی حوزه فرهنگ و هنر در استان فارس خصوصا شیراز ضعیف است و یکی از این ضعف ها کمبود تالار جامع است که ما در شیراز تنها یک تالار داشته و ما ناگذیرهستیم که روی مسئله اتمام تالار مرکزی شیراز تمام توان خود را بگذاریم.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
جای سوال است که چرا در دنیای امروز منشاء و محل پیدایش ابتدایی تقریبا تمامی علوم و پیشرفت های بشری، یونان باستان و غرب معرفی می شود؟! معرفی شدن غرب بعنوان مرکز پیدایش علوم، باعث شده تا آنها خود را یگانه صاحبان و وارثان علم و فناوری، چه در زمان گذشته و چه در زمان حال، در جهان بدانند. که همین موضوع باعث نوعی سلطه گری و انحصار طلبی علمی توسط کشورهای غربی گردیده است. درست است که اسلام بسیار به علم آموزی حتی از غیر مسلمانان تاکید داشته، ولی این موضوع نباید باعث شود علاوه بر علم، فرهنگ های نادرست و خود باختگی را هم به همراه آن بپذیریم. و باید صحت و درستی آنها مورد بررسی قرار گیرد.
حقیقت آن است که برخلاف چیزی که سال هاست تبلیغ می شود، غرب مرکز پیدایش و گسترش علوم نبوده است. زیرا تقریبا تمام دانشمندان مطرح غربی در دوران باستان از مناطق کوچکی در شرق اروپا یعنی یونان و مقدونیه بوده اند که آن هم بدلیل ارتباط و استفاده علمی از تمدن های شرق بوده است و مابقی پهنه وسیع اروپا مانند: امپراطوری رم، بریتانیا و... فاقد چنین اندیشمندانی در این سطح بوده اند.
متاسفانه این نگرش به همراه علوم غیر بومی وارد کشور شده و بسیاری از اساتید محترم ما نیز بدون تحقیق کافی آن را پذیرفته اند. بعنوان نمونه استادی شناخته شده در خصوص تاریخچه علم آمار می گفتند که این علم ابتدا در یونان بوجود آمد و آن هم به این شکل که چوپانان یونانی برای شمارش گوسفندان خود از نوعی آمارگیری ابتدایی استفاده می کردند. بنده به این استاد محترم عرض کردم که چرا بر یونان تاکید دارید؟! در صورتی که در طول تاریخ در همه جای دنیا تمامی چوپان ها برای شمارش گوسفندان خود یقینا از یک روش آمارگیری استفاده می کردند. چرا از زحمات و خدمات عظیم علمی کشورهای دیگر، مخصوصا کشورهای مسلمان کمتر سخن گفته می شود؟! در حالی که این مسلمانان بودند که با گسترش علوم مختلف و پیشرفت های علمی خود موجب ایجاد پیشرفت های امروز بشر گردیدند. آیا ترویج این نگرش باعث خودباختگی کشورها و قبول سلطه فکری غرب که به دروغ مدعی ایجاد و گسترش علوم در گذشته و حال می باشند، نیست؟!
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار