۱۲۲ گروه ثابت و سیار بازرسی بهداشتی و شرعی ذبح دام عید قربان در فارس را به عهده دارند.
کد خبر: ۱۱۷۱۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷ 15 June 2024

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: مدیر کل دامپزشکی فارس گفت: طرح تشدید نظارت عید قربان در استان راه اندازی شده و ۳۷ کشتارگاه دام از ساعت ۶صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل برای ذبح دام‌ها را دارند.
نورائی گفت: همچنین ۱۲۲ گروه بازرسی بهداشتی و ۴۴ گروه نظارت شرعی به صورت ثابت و سیار استان فارس در محل‌های کشتار موقت سطح شهر، نظارت بهداشتی و شرعی دام‌های ذبح شده را بر عهده دارند.
به گفته او، این گروه‌ها متشکل از ۶۹ دامپزشک، ۸۸ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظرشرعی است که بهداشت قبل و بعد از کشتار کار بازرسی می‌کنند.
مدیر کل دامپزشکی فارس به مردم توصیه کرد به منظور حفظ سلامت بیشتر، توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند تا از شیوع بیماری‌های مشترک جلوگیری شود.
او به رعایت اصول ایمنی فردی در زمان کشتار اشاره کرد و گفت: گوشت دام‌های ذبح شده قبل از مصرف باید به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه نگهداری شود.
همچنین در زمان تکه کردن گوشت و بسته بندی باید از دستکش استفاده شود.

 

برچسب ها: ذبح دام ، عید قربان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار