مدیر کمیته امداد شیراز بابیان اینکه 110 هزار صندوق صدقه در سطح شهرستان شیراز توزیع‌ شده است، افزود: ما در شهرستان شیراز به‌طور کل 53 هزار و 500 نفر را در قالب 24 هزار خانوار زیرپوشش‌ داریم که معادل 3.2 نفرات و 5.5 درصد خانوارها است که خط میانگین کشوری هفت درصد است و ما زیر میانگین خط متوسط کشوری است.وی بیان کرد: میانگین متوسط ماهانه درآمد صندوق‌های صدقات در شهرستان شیراز 300 میلیون تومان است که این مبلغ به‌طور کامل در سطح شهرستان هزینه شده و ریالی از آن نه برای هزینه جاری و نه به مرکز ارسال می‌شود.
کد خبر: ۸۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹ 28 February 2015

مرات رسولی امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: از سال 72 طرحی با عنوان جشن عاطفه‌ها و جشن نیکوکاری در دستور کار کمیته امداد قرار گرفت که جشن عاطفه‌ها در ابتدای شروع سال تحصیلی و جشن نیکوکاری در ماه پایانی سال و نزدیک به ایام نوروز برگزار می‌شود.

وی افزود: 14 اسفندماه همزمان با سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی مراسم اکرام فاطمی، همبستگی اجتماعی و شور نیکوکاری در معابر و سطح شهر، 15 اسفند در مصلی‌های نماز جمعه و هجدهم اسفندماه همایش تجلیل از نیکوکاران و خیران، حامیان طرح اکرام و مشترکان صندوق‌های صدقات برگزار می‌شود.

رسولی ادامه داد: سال گذشته کل درآمد استان فارس در جشن نیکوکاری 67 میلیارد و 731 میلیون ریال بوده که از این مبلغ، 28 میلیارد و 285 میلیون ریال معادل 44 درصد درآمد این استان، متعلق به شهرستان شیراز بوده است.

این مسئول اضافه کرد: میانگین استانی به ازای هر نفر در سطح استان یک هزار و 400 تومان و در شهرستان شیراز یک هزار و 830 تومان بوده است ضمن اینکه میانگین رشد استانی کمک‌های مردمی در سال گذشته 208 درصد و در شهرستان شیراز 335 درصد بود.

110 هزار صندوق صدقه در شهرستان شیراز وجود دارد

مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان شیراز در ادامه گفت: ما سه نوع صندوق صدقه داریم که شامل یک نوع صندوق‌های کوچک است که در منازل در اختیار مشترکان قرار داده‌شده، صندوق متوسط در بیمارستان‌ها، اماکن عمومی و ادارات نصب می‌شود و صندوق‌های بزرگ هم در معابر و پیاده‌روها استقرار می‌یابد.

رسولی بابیان اینکه 110 هزار صندوق صدقه در سطح شهرستان شیراز توزیع‌ شده است، افزود: ما در شهرستان شیراز به‌طور کل 53 هزار و 500 نفر را در قالب 24 هزار خانوار زیرپوشش‌ داریم که معادل 3.2 نفرات و 5.5 درصد خانوارها است که خط میانگین کشوری هفت درصد است و ما زیر میانگین خط متوسط کشوری است.

وی بیان کرد: میانگین متوسط ماهانه درآمد صندوق‌های صدقات در شهرستان شیراز 300 میلیون تومان است که این مبلغ به‌طور کامل در سطح شهرستان هزینه شده و ریالی از آن نه برای هزینه جاری و نه به مرکز ارسال می‌شود.

به گفته رسولی، این صدقات جمع‌آوری‌شده برای امور عمرانی، درمان، کارگشایی، امور فرهنگی، جهیزیه و موارد این‌چنین در بین خانوارهای نیازمند توزیع می‌شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی شیراز همچنین ابراز کرد: امسال ما سه محور مدرسه، بازار و مسجد را در دستور کار خود قراردادیم و همکاران ما کیسه‌هایی را به مغازه‌داران می‌دهند تا بنا به توان خود هدایایی که نیاز محله است را در اختیار کمیته قرار می‌دهند.

این مسئول تصریح کرد: 100 مسجد دارای پتانسیل ویژه شناسایی‌ شده‌اند که پایگاه‌هایی توسط کمیته در مساجد دایر می‌شود و با همکاری هیئت‌امنا، روحانیون و پایگاه‌های بسیج نیازهای محلات در آن جمع‌آوری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با تعامل خوبی که بین کمیته امداد و آموزش‌ و پرورش برقرار است در یک هزار و 200 مدرسه حضور فعال داریم و کل کمکی که در مدارس جمع‌آوری می‌شود در اختیار مدیر مدرسه، کمکی که در مساجد جمع‌آوری می‌شود در اختیار هیئت‌امنا و کمک بازار بین اقشار نیازمند توزیع می‌شود.

رسولی همچنین گفت: تاکنون افزون بر 100 نفر از افراد تحت حمایت این نهاد موفق به کسب مدارک مقدماتی و تکمیلی سوادآموزی در اجرای طرح محو بی‌سوادی شدند.

این مسئول به سؤال خبرنگار فارس در مورد شرط دارا بودن خودرو برای تعلق گرفتن سبد کالا به مددجویان کمیته امداد نیز پاسخ داد و گفت: در بحث سبد کالا عنوان‌شده بود که شرط دارا بودن خودرو مددجویان امداد برای دولت ملاک قرارگرفته بود، درحالی‌که ما مواردی را می‌دیدیم که فرزند خانواده به سبب نداشتن کارت پایان خدمت، خودرو را به نام مادر خود سند زده بوده است.

وی یادآور شد: ما برای زیرپوشش قرار دادن شرایط حداقلی را لحاظ می‌کنیم که برای سرپرستان زن شامل فوت سرپرست، مطلقه بودن و یا خانواده زندانی بودن است و اگر سرپرست مرد باشد باید ازکارافتاده و یا بالای 55 سال باشد ضمن اینکه علاوه بر این شرایط ما تحقیقات میدانی انجام می‌دهیم و اگر خانوار دارای خودرو باشند زیرپوشش قرار نمی‌گیرند و افرادی که خودرو دارند در اغلب موارد خودرو متعلق به دیگران بوده و به نام مددجو سند زده‌شده است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان شیراز ادامه داد: از سویی یکی از طرح‌های ما طرح حمل‌ونقل است و در سال 90 حدود 320 دستگاه تاکسی توسط کمیته امداد به ناوگان تاکسیرانی شیراز افزوده‌شده که این افراد در بحث اشتغال طرح حمل‌ و نقل را به ما پیشنهاد می‌دهند و اینکه سند خودرو به نام آنان است دلیل بر توانمندی آن‌ها نیست و دارا بودن خودرو امروزه نیاز اولیه محسوب می‌شود.

وی در پایان ضمن قدردانی از لطف مردم و خیران، خواستار آن شد که مردم در ایام پایان سال نیز همراه و یاور کمیته امداد باشند تا سفره افراد نیازمند مانند سفره ‌خانه‌های دیگر مردم رنگی پیدا کند و اگر توانایی کمک مالی ندارند در هر زمینه اعم از شغلی، مشاوره و موارد معنوی به امداد یاری برسانند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار