هنگام روزه داری بروز تشنگی از مشکلات اساسی روزه داران است.
کد خبر: ۴۳۳۰۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۲ 30 May 2017
تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران:رضیه شناور مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در مواقعی که ماه رمضان با روزهای بلند تابستان همزمان می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران، بروز تشنگی در مدت روز است.  
وی افزود: محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است.
 
مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهارکرد: توصیه می شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ لازم است، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نشود.  
 
وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزی کافی نیز می تواند از بروز تشنگی زودرس در مدت روز جلوگیری کند، اضافه کرد: بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد به ویژه در وعده های سحر مصرف شود.
 
شناور توصیه کرد: بهتر است از مصرف مواد غذایی پر پروتئین(انواع کباب ها) در وعده سحری خودداری شود، این مواد غذایی به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعت های ابتدایی روز شده، روزه دار را دچار تشنگی شدید می کند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار