تصاویری از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر ۵۰ سانتی متر در شیراز را مشاهده می‌کنید.
کد خبر: ۲۴۲۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۹ 08 June 2016


تابناک فارس به نقل از توریسم آنلاین:یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد.

از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند.

در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر 50 سانتی متر که در داریون شیراز آماده شده است!

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار