بصیری تصریح‌کرد: به‌دلیل کاهش بارندگی در سال زراعی جاری و خشکسالی با افت ۶۰ درصدی محصول مواجه‌ایم و پیش‌بینی می‌شود ۱۶۰۰ تن انجیر در شهرستان تولید و برداشت شود.
کد خبر: ۹۸۴۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۹ 09 August 2021

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: استان فارس نخستین تولید‌کننده انجیر در ایران و شهرستان نی‌ریز با پنج هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول، یکی از قطب‌های تولید انجیر فارس و کشور است.
علیرضا بصیری افزود: برداشت انجیر از باغ‌های دیم همه‌ساله از نیمه مردادماه آغاز می‌شود و تا نیمه مهرماه ادامه می‌یابد.
وی با اشاره به اینکه انجیر دیم نی‌ریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است گفت: محصول تولیدی به دو صورت‌تر (تازه‌خوری) و خشک به بازار عرضه می‌شود.
بصیری تصریح‌کرد: به‌دلیل کاهش بارندگی در سال زراعی جاری و خشکسالی با افت ۶۰ درصدی محصول مواجه‌ایم و پیش‌بینی می‌شود ۱۶۰۰ تن انجیر در شهرستان تولید و برداشت شود.
وی تاکید کرد: عواملی، چون طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش باد‌های شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبور‌های گرده‌افشان در عملکرد نهایی محصول تاثیرگذار است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز با اشاره به اینکه انجیر نی‌ریز به کشور‌های هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود، گفت: نبود سرمایه‌گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش باعث شده است که این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مناسب از منطقه خارج شود.

 

برچسب ها: برداشت ، انجیر ، نی ریز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار