تابناک فارس به نقل از ایانا: مهدی اعیان منش با اشاره به اینکه انجیرستان دیم شهرستان استهبان اخیرا بهعنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی ایران ثبت شده است، افزود: کار برداشت از این انجیرستان از نیمه مردادماه آغاز و تا اواسط مهرماه ادامه پیدا میکند.
این مقام مسئول با بیان اینکه به دلیل افزایش دما باغات انجیر متحمل خسارت 30 تا 40 درصدی و کاهش تولید شده اند، اضافه کرد: 75 درصد از انجیر خشک استهبان به کشورهای خارجی و عمدتا به کشور چین و مابقی به کشور های ژاپن، حوزه خلیج فارس و نیز کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر میشود.
به گفته وی، در سال گذشته با صادرات حدود 12 هزار تن انجیر خشک استهبان حدود 70 میلیون دلار ارزآوری نصیب کشور شده است.
اعیان منش خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به ثبت جهانی انجیر دیم استهبان در فائو و جیاس (نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی) این محصول در بازارهای جهانی بیشتر شناخته شده و ارز آوری بیشتری داشته باشد.