بسته ویژه کشوری تابناک گیلان؛
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۰۶۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۸ 26 September 2015
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.

هشدار به خودروسازان درباره «خودرو نخرید»

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه مطلقا افزایش قیمتی در بازار خودرو نخواهیم داشت گفت: محال است با جو ایجاد شده دوباره افزایش قیمت داشته باشیم.موید حسینی صدر با تاکید بر لزوم توجه خودروسازی داخلی به انتظارات مردم افزود: اگر تولیدکنندگان خودرو به انتظارات مردم توجه نکنند، دیر یا زود شکست می‌خورند.

تابناک گیلان: یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه مطلقا افزایش قیمتی در بازار خودرو نخواهیم داشت گفت: محال است با جو ایجاد شده دوباره افزایش قیمت داشته باشیم.

موید حسینی صدر با تاکید بر لزوم توجه خودروسازی داخلی به انتظارات مردم افزود: اگر تولیدکنندگان خودرو به انتظارات مردم توجه نکنند، دیر یا زود شکست می‌خورند.

وی ادامه داد: بر این اساس، استفاده از ادبیاتی توسط تولیدکنندگان و یا نمایندگان خودروکه شرایط خودروسازی همینی که هست، در شان تولیدکنندگان موفق نیست؛ حال اینکه تولیدکنندگان موفق در تمام دنیا باید انتظارات ، مشکلات، پیشنهادات و انتقادات مردم را جویا شوند و بر اساس سفارش مصرف‌کننده تنظیم کنند.

حسینی صدر با بیان اینکه درشت‌گویی با مصرف‌کننده تعجب آور و سوءتفاهم بزرگی است که خودروسازان و تولیدکنندگان خودرو با آن مواجه‌اند، افزود: خودروسازان داخلی باید تجدید نظر و اصلاحی در قیمت و کیفیت خودرو کنند، چون در غیر این صورت مشکلات ریشه‌دارتر و جدی‌تر می‌شوند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه خودروسازان خارجی برای ورود به بازار ایران به محض عملیاتی شدن برجام تمایل دارند،‌ گفت: در حال حاضر بسیاری ازخودروسازان خارجی به دلیل وجود سه مزیت نیروی کار ارزان، انرژی ارزان و بازار انحصاری تمایل به حضور در ایران و تولید مشترک دارند از این رو خودروسازان باید تا فرصت باقی مانده به خواسته مردم تمکین کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ورود خودروسازان خارجی باعث ایجاد رقابت بین خودروسازان داخلی و به دنبال آن افزایش کیفیت خودروی ملی می‌شود، گفت: در شرایط فعلی مقاومت در برابر ورود خودروهای خارجی، اخد عوارض گران، جلوگیری از واردات خودروهای خارجی به بهانه‌های مختلف و کارشکنی در تولید خودروهای خارجی به صورت مشترک با خودروساز‌های داخلی محکوم به شکست است.

حسینی صدر در پایان با بیان اینکه زمان تحول اساسی در زمینه تولید خودرو فرا رسیده است، گفت: باید تحول اساسی کمی و کیفی و قیمتی رخ دهد چون در غیر این صورت خودورسازان داخلی دیر یا زود تعطیل می‌شوند.

لحظه ای که روحانی فاجعه منا را شنید/عکس

رییس جمهوری که صبح دیروز تهران را به مقصد نیویورک برای شرکت در احلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل ترک کرده بود

بلافاصله در تماسی تلفنی با اسحاق جهانگیری در جریان فاجعه منا قرار گرفت. این عکس لحظه ای را نشان می دهد که حجت الاسلام والمسلمین مغموم داخل هواپیما در حال شنیدن گزارش معاون اول خود از این فاجعه است.

عکس/ لحظه ای که روحانی در جریان فاجعه منا قرار گرفت

روایت عینی شاهدی که در ازدحام حجاج بیهوش شد/ جنازه ها همچنان برزمین مانده/ احتمال افزایش جانباختگان

برنامه گفتگوی ویژه خبری دیشب به بررسی حادثه منا و کشته شدن ۲۰۰۰ نفر از حجاج سراسر جهان، اختصاص یافت. مسئولان متعدد و یک شاهد عینی، بی کفایتی عوامل سعودی و دلیل حادثه را برای بینندگان تشریح کردند.

حادثه تلخ و غمبار کشته شدن زائران در مسیر رمی جمرات، جهان را تکان داد. یک شاهد عینی در آنتن زنده تلویزیون از وحشتی که زمان این حادثه در بین حجاج وجود داشت، نکاتی را گفت. به گفته خبرنگار صدا و سیما که هم اکنون در احرام به سر می برد و در دره منا مستقر است، رعب و وحشت ناشی از ازدحام جمعیت و تنگی فضا و گرما به اندازه ای بود که مردم سعی می کردند از دیوارها و نرده ها بالا بروند و وقتی نمی توانستند و پایین می افتادند، زیر دست و پا له می شدند.

در برنامه گفتگوی ویژه دیشب، کامران نجف زاده بحثی را دنبال کرد که برگ دیگری از بی کفایتی آل سعود نام داشت. او در گزارش ابتدایی خود گفت گفته می شود دو مسیر از ۵ مسیری که برای رمی جمرات استفاده می شد به دلیل امنیتی بسته شده و منجر به کشته شدن نزدیک به ۲۰۰۰ نفر از حجاج شده است.
حسن شیخ الاسلام کارشناس مسایل سیاسی به صورت حضوری در استودیوی گفتگوی ویژه خبری صحبت می کرد و سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت به همراه برخی دیگر از مسئولان از عربستان و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی نیز از تهران به صورت تلفنی نظرات خود را بیان داشتند.
آنچه می خوانید، مشروح گفتگوی ویژه خبری دیشب شبکه دو است.


آقای شیخ الاسلام طبق اعلام منابع عربستانی امسال ۲۰ هزار نیروی امنیتی برای حجاج در نظر گرفته شده در حالی که سالهای پیش این میزان ۲ تا ۳ برابر بوده. بقیه کجا رفتند؟
شیخ الاسلام: متاسفانه سعودی هر ساله تعداد زیادی از ۶۰ تا ۷۰ هزار نیرو حج را اداره می کرد. نه اینکه ساختار اشکال نداشته باشد، این مشکلات ذاتی ساختار شاهنشاهی سعودی است. امسال نظامیان و امنیتی های باتجربه خود را برای توطئه در نقاط مختلف جهان به ویژه به یمن فرستادند. نیروهای دفاع مدنی شان در یمن گرفتار است. اخباری که می بینید در سوریه نیروهای امنیتی شان در داعش گرفتار است. در لبنان و بحرین نیز نیروهای آنها اشغال کرده اند. متاسفانه حج دست عده ای بی کفایت و بی تجربه با ساختار سعودی افتاده است. عقل و درایت انجام این کار را ندارند.


سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت به صورت تلفنی در برنامه حضور یافت.
تعداد جانباختگان ایرانی به چند نفر رسیده؟
اوحدی: با توجه به عمق فاجعه و شرایط ویژه ای که پیش آمد و مظلومانه عده زیادی به رحمت خدا رفتند، تعداد زیادی از اجساد تا غروب در مسیر رمی جمرات افتاده بودند. کنترل فضای رمی جمرات کاملا از دست ععوامل سعودی خارج شده بود. بیمارستانها مملو از مجروحین حادثه بودند وتا آخرین لحظه که اجازه دادند عوامل پزشکی و اجرایی ما در منطقه حضور بیایند، اجساد را شناسایی کنیم.


چرا نمی گذاشتند نیروهای امدادی ما سر صحنه حاضر شوند؟
اوحدی: تا بعدازظهر عوامل امدادی ما در منطقه حضور پیدا کردند. از بعدازظهر فضای امنیتی شدیدی را ایجاد کردند. نه اجازه عکسبداری را می دادند نه اجازه حضور نیروهای امدادی را می دادند.


آخرین آمار جانباختگان چند نفر است؟
اوحدی: تا این لحظه ۱۲۵ نفر هستند و ۶ نفر مجهول الهویه داریم که مجموعا ۱۳۱ نفر می شود. مجوزی گرفتیم که فردا به سردخانه ها و بیمارستان سر بزنیم برای شناسایی سایر مجروحان و کشته شدگان. تعداد جانباختگان این حادثه در مرز ۲ هزار نفر است.


یعنی تعداد جانباختگان ایرانی ممکن است افزایش پیدا کند؟
اوحدی: بله، از عصر اجازه حضور در مسیر رمی جمرات ندادند و تعدادی از جانباختگان را مستقیم به سردخانه ها منتقل کردند. حتی به سردخانه طائف بردند چون عرفات مکه و یثرب دیگر سردخانه ها پاسخگوی اجساد نبود. امیدواریم افزایش جدی نداشته باشیم ولی با توجه به اینکه موضعی از جمعیت را زائران ما قرار داشتند و آن نقطه ای که اجازه ورود ندادند، اجسادشان را مستقیم به سردخانه بردند.

 

۲ نفر را اشتباه اعلام کردید از دنیا رفتند ولی بعد اصلاح کردید. خانواده های آنها در نگرانی هستند؟
اوحدی: شواهدی که بعضی همکاروانی ها داشتیم و اطلاعات اولیه داشتیم که از دنیا رفته اند ولی خوشبختانه سالم هستند و بلافاصله اصلاح شد.


شما اعلام کردید دو تا از خودروهای پلیس ناگهان دو مسیر اصلی را که عبور و مرور حجاج بوده می بندد و این باعث شده ازدحام اوحدی: جمعیت به وجود بیاید. ولی سخنگوی پلیس عربستان گفت تغییر مسیر شده. جریان این چی بود؟
اوحدی: قبلا عرض کردم که در مسیر رمی جمرات، کار آموزش حجاج انجام شده بود. مسیری که قرار بود ۱.۵ میلیون زائر همه با هم وارد شوند. ولی بدون هماهنگی و اطلاع قبلی، عوامل امنیتی عربستان یک مسیر را مسدود کردند و بستند روی زائران و بعد از زائران خواستند از مسیری که زائران پس از رمی جمرات می آیند عبور کنند. در واقع تراکم جمعیت و برخورد این دو جمعیت که مقابل هم حرکت می کردند، نقطه بحرانی شد و این سوء تدبیر، کم تجربگی و نقطه سیاسی در کارنامه عوامل عربستان شد و واقعا فاجعه خونباری است.

 

زائران می خواهند ارتباط با خانواده های نگران بگیرند. آنها چه کنند؟
اوحدی: عزیزان زائر همه موبایل خود را دارند و فضای منا، فضای تلخ و سختی شده. خانمها الان به شدت ناراحت هستند. شما جانباختگان را ببینید عموما عزیزان زائر مرد هستند. خانواده هایشان از طریق موبایل تماس دارند. ما فضای سختی را در منا داشتیم و همانطور که در ایران عزای عمومی است، در منا نیز عزای عمومی اعلام کردیم. بسیاری از بستگان جانباختگان در منا حضور دارند. همسران آنها اینجا هستند.


در ایران نیز خیلی ها نگرانند؟
اوحدی: خانواده های اینها با ایران ارتباط دارند. سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری نیز از مردم خواهش می کنند صبور باشند. برای خود ما نیز تلخ و سخت است آمار را افزایش دهیم ولی با صداقت و شفافیت تمام، آمار را اعلام می کنیم تا مردم نیز در جریان باشند.


اولی و دومین حادثه گذشت، سومین را خدا به خیر بگذراند؟
اوحدی: تعدادی از پزشکان و عوامل اجرایی ما در کنار تلی از جانباختگان حادثه حضور داشتند. در گرمای ۵۲ درجه اجساد را شناسایی می کردند. تعدادی از زائران ایرانی را از زیر جنازه های دیگر خارج می کنند. تعدادی از مجروحان حادثه، عوامل اجرایی ما هستند که دچار گرمازدگی شدند و الان در بیمارستانها هستند. امیدواریم با کمیته بحران، طوری مدیریت شود که از ابعاد این حادثه کاسته شود.


آقای شیخ الاسلام، تحرکاتی در ترکیه که خواستار برگزاری کشورهای اسلامی شده بود و اندونزی که می گفت من بیایم در برگزاری حج کمک کنم. آیا این به جریانی علیه بی کفایتی سعودی ها در برگزاری مراسم حج ختم می شود؟
شیخ الاسلام: باید به اینجا ختم شود. حادثه مکه، افتادن جرثقیل، کنده شدن پنکه سقفی، در قطار مسافربری بسته ماند که باعث شد عده ای خفه شوند، هتل آتش گرفت و عده ای سوختند و الان این حادثه باعث کشته شدن ۲۰۰۰ نفر شد. این بی کفایتی در ذات نظام پادشاهی عربستان است. چون به هیچ کس پاسخگو نیستند. این شاهزاده ها علی الخصوص الان که یک شاه بی کفایتی مستقر است، هر کاری دلشان می خواهد می کنند. این داعش که اینطوری آبروی اسلام را برده، ساخته بندر بن سلطان است. آقای محمد بن سلمان تصمیم گرفت در زنجیره شاهی قرار بگیرد و می خواست ولیعهد دوم شود، فاجعه یمن را به اینصورت ایجاد کرد. این شاهزاده ها توی کار همدیگر می گذارند با حماقت خاصی.


یک شاهد عینی روی خط برنامه آمد.
شاهد عینی: نیروهای امنیتی مسیر ما را مسدود کردند، جمعیت زیادی هم روبرو می آمدند. این دو جمعیت که به هم برخورد کردند، فشار زیاد شد و عده ای این وسط جان خود را از دست دادند و عده ای مجروح شدند. ما هم قطع امید کرده بودیم و اشهدمان را خواندیم و یکی از دوستانمان کشته شد. عده ای در کنار ما راه می رفتند و کشته شدند.


کیوان خسروی سخنگوی شورای عالی امنیت ملی به صورت تلفنی وارد گفتگو شد.
آقای رئیس جمهور دستور تشکیل ستاد ویژه ای را دادند. شما از تشکیل این ستاد باخبرید؟
خسروی: بله این ستاد از اولین ساعاتی که خبر فاجعه رسید در شورای عالی علی امنیت ملی تشکیل شد به ریاست آقای سردار شمخانی و قرار است با استفاده از اخباری که دریافت می کنیم در حال تجزیه و تحلیل ابعاد این رویداد هستیم. در مقابل این فاجعه نیز امکان واکنش نشان دادن را بررسی می کنیم.

بعد چه می کنید؟
خسروی: طبیعتا ما از همه حقوقی که کشورمان در این رابطه دارد از طریق مجامع قانونی دفاع و پیگیری می کنیم. ساز و کار مشخصی دارد و مسئله ای که گریزی از آن نیست، دولت سعودی در مدیریت مراسم حج بی کفایت است و باید مسئولیت این فاجعه را در اولین گام بپذیرد. گامهای بعدی نیز به صورت دقیق بررسی می شود و به مردم اطمینان می دهیم این موضوع در عالی ترین سطوح جمهوری اسلامی دنبال خواهد شد.


قاضی عسگر سرپرست بعثه مقام معظم رهبری و سرپرست حجاج ایرانی بیت الله الحرام به صورت ضبط تلفنی در برنامه حاضر شد.
قاضی عسگر: حادثه امروز بسیار تلخ و اسف بار است، آمار فوتی های ما به حدود ۱۳۰ نفر رسیده و ما از همان لحظات اولیه پیگیر ماجرا هستیم و به تمام بیمارستانها سرکشی شده و نیروهای زیادی در حادثه حضور یافتند تا بتوانند مجروحان را از این حادثه برهانند و نجات دهند. خانواده های این عزیزان در کاروانها منتظر پیدا شدن اینها هستند و بدیهی است این لحظات تکان دهنده است. از صبح اطلاع رسانی شده و امیدواریم آخرین اخبار و اطلاعات را در اولین فرصت منعکس کنیم. امشب نیز نماینده محمد بن نایب وزیر کشور و ولیعهد عربستان به بعثه ما بیایند و ما با ایشان مفصل صحبت می کنیم و نتایج را بعدا می گوییم.

 

تحلیلهایی است که بخشی از بدنه آل سعود در استخبارات و پلیس، نارضایتی دارند و می خواهند اینطور تلافی کنند. نظر شما چیست؟
شیخ الاسلام: متاسفانه اینطور است. یک کار خلاف عرف شده و زنجیره ای از شاهزاده ها بودند که سمتشان اشغال شده. اشتباهات بزرگی در یمن، بحرین، عراق و سوریه کردند. شاهزاده ها با همدیگر رقابت می کنند و نیروهایشان نیز با هم رقابت دارند.

 

اکثرا فریب و پوشش موازی کاری دارند؟
شیخ الاسلام: آنها با آبروی اسلام کاری ندارند. بهترین فرصت است که آقای رئیس جمهور و آقای ظریف در نیویورک تشریف دارند و بهترین فرصت است به جهان اسلام پیام را برسانند. ایران و سایر کشورهای اسلامی از این واقعه لطمه خوردند. عید ما را اینها عزا کردند.

 

پیش بهار، شاهد عینی و خبرنگار صدا و سیما از منا به صورت تلفنی وارد بحث شد.
شما شاهد عینی هستند و حتی بیهوش هم شده بودید. بگویید چه گذشت و چه اتفافی افتاد؟
پیش بهار: حدود ساعت ۸ و نیم تا ۹ بود که حجاج از منا برای رمی جمره عقبه حرکت کردند. حرکت پر از ازدحام وکند بود. یک کیلومتر که طی شد، حرکت کندتر شد و به یکباره جمعیت دیگر قدرت حرکت نداشتند. بعدا مشخص شد مسیر بسته شده. این امر برای حجاج عادی بود. ولی با افزایش ازدحام، مسیرهای اطراف را با نرده بسته بودند. فشار جمعیت هم زیاد بود. یک طوری شد که این تبدیل شد به زندانی برای حجاج. بیش از ۳۰۰ هزار نفر در یک مسیر در حال حرکت بودند. عده ای از ترس خفگی رو به در و دیوار آوردند و سعی کردند از نرده ها بالا بروند. عده ای موفق شدند. عده ای هم موفق نشدند و افتادند زیر دست و پا. عده ای هم می خواستند فرار کنند که معلوم نبود کجا می خواهند فرار کردند وافتادند زیر دست و پا. ما با دوستانمان در حال حرکت بودیم که ناگهان همه چیز بهم خورد. من سعی کردم خود را با شرایط وفق دهم، ولی نشد. گرمای هوا، استرس و فشار جمعیت باعث شد از هوش بروم. یک لحظه دیدم یکی از هموطنان پزشک ما دستم را کشید و به سمت کوچه باریکها برد. آنجا هم اجازه نمی دادند کسی وارد شود. با هر زحمتی بود ما را کشید آنجا و من بیهوش شدم. بعد از نیم ساعت که آب و یخ روی سرم ریختند، من بهوش آمدم و دیدم اطرافم پر از جنازه است. هر کسی کشته شده بود را می آورند آنجا می گذاشتند. اکثرا از کشورهای آفریقایی، پاکستانی، هندی و مالزی بودند. ایرانی اصلا نبود. بعد که به هوش آمدم، هموطنم گفت اینجا بایستیم بدتر می شود. همینطور هم شد. مردمی که آن پشت بودند برای نجات جان خود، نرده ها را می شکستند و وارد اتاقکها می شدند. باز این دوستمان من را بیرون از آنجا کشاند و شرایطی پیش آمد که توانستیم زنده بمانیم. بعد هم که لنگ لنگان رفتیم به سمت رمی جمره، دیدیم مسیر را کاملا پلیس بسته. افرادی که آفریقایی هستند و در شبه قاره هند هستند، معمولا خانوادگی برای حج می آیند خیلی هاشان فوت کرده بودند. وضعیت عجیبی بود. الان شاید ۱۳ ساعت از این حادثه ناگوار می گذرد ولی هنوز هم دوستانی که در منطقه تردد می کنند می گویند بعضی از جنازه ها روی زمین مانده و سعودی ها نتوانسته اند جمع کنند. اگر آنجا این بی کفایتی در خصوص نگهداری و راهنمایی حجاج به سمت رمی جمره صورت نمی گرفت این اتفاق ناگوار نمی افتاد و خیلی از کشورها عزادار نمی شدند. حضور امدادگران ما در صحنه قابل تقدیر بود.

مفقود شدن ۲ خبرنگار اعزامی رسانه ملی در حادثه منا
 
رئیس حج و زیارت صدا و سیما گفت: دو نفر از اعضای تیم رسانه ملی مفقود شدند که جستجو برای یافتن خبری از آن‌ها همچنان ادامه دارد.

به گزارش جهان به نقل از تسنیم، حسن گروسی رئیس ستاد حج و زیارت صدا و سیما از مفقود شدن ۲ تن از اعضای تیم اعزامی صدا وسیما خبر داد و گفت: متأسفانه در بین اعضای اعزامی صدا و سیما دو تن از همکارانمان که در محل حادثه حضور داشتند از زمان بروز حادثه تاکنون مفقود شده‌اند.

وی افزود: علی رغم ممانعت‌های عوامل عربستان و همکاری نکردن آن‌ها در جستجوی مفقودین اما تلاش های زیادی صورت گرفت تا این عزیزان را پیدا کنیم. در این مدت تمام تلاش‍‌مان را کرده اما تاکنون هیچ خبری از این عزیزان نشده است.

وی ادامه داد: تلاش برای جستجوی این دو عزیز ادامه خواهد داشت و به محض اطلاع از آن‌ها خبرهای رسیده را مطرح می‌کنیم.

گروسی در رابطه با وضعیت سلامت دیگر اعضای تیم اعزامی صدا و سیما بیان داشت: تعدادی از همکاران که در حادثه مصدوم شدند، خوشبختانه جراحتشان تحت درمان قرار گرفته و بهبودی یافته‌اند و در حال حاضر نیز مشغول به انجام امور محوله و انتشار اخبار و برنامه‌ها هستند.

پشت پرده ترفند «یکی بخر، دو تا ببر»

اقتصاد > بازرگانی - ایسنا نوشت: رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: درج قیمت مصرف‌کننده روی کالاها، ابزاری برای سوء استفاده برخی افراد شده است در صورتیکه اگر قیمت کارخانه روی کالاها درج شود بسیاری از فروشگاه‌ها و عرضه کنندگان نمی‌توانند از عنوان "تخفیف" برای کالاهای خود استفاده کنند و تحت عناوین "یکی بخر دو تا ببر" از این موضوع به نفع خود بهره ببرند.

محمد آقاطاهر اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مصرف‌کننده روی کالاها درج می‌شود و این در حالی است که اگر قیمت کارخانه روی کالاها عنوان شود از بسیاری تخلفات و سوءاستفاده‌های فرصت طلبان جلوگیری می‌شود که مدت ها پیش در این زمینه بحثی مطرح شده بود اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی افزود: اگر قیمت کارخانه روی کالاها درج شود بسیاری از فروشگاه‌ها و عرضه کنندگان نمی‌توانند از عنوان "تخفیف" برای کالاهای خود استفاده کنند و تحت عناوین "یکی بخر دو تا ببر" از این موضوع به نفع خود بهره ببرند.

آقاطاهر در عین حال بیان کرد: در حال حاضر سود عمده فروشی سه درصد و سود خرده فروشی 12تا 15 درصد است، درحالیکه در برخی کالاها شاهدیم سودهای 100 درصدی دریافت می‌شود ولی با درج قیمت کارخانه روی کالاها، البته با در نظرگرفتن ضوابط و شرایط خاص می‌توان از بسیاری تخلفات جلوگیری کرد.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره بیشترین میزان تخلفات در این حوزه گفت: در همه صنوف با برخی تخلفات مواجه هستیم و همیشه همه واحدهایی که بدون پروانه هستند مقصر به نظر می‌رسند اما این سوال مطرح می‌شود که آیا داشتن یک پروانه، دلیل بر نداشتن تخلف واحد مربوطه است؟

به گفته وی بیشتر تخلفات در این حوزه مربوط به برنج و تقلب هایی است که در این زمینه انجام می‌شود.

آقاطاهر ادامه داد: علاوه بر نظارت بازرسان اتحادیه و دیگر بخش‌های مربوطه، باید واحدهای صنفی را مدنظر داشته باشیم و مردم نیز اگر با تخلفی مواجه شدند می توانند شکایت خود را برای رسیدگی مطرح کنند.


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار