به گزارش تابناک
یزد،هدایت حسینی به مصرف شکر و چربی در کشور اشاره کرد و افزود: مصرف شکر ۳۰
درصد و چربی ۲۱/۵ درصد در کشور، بیشتر از استانداردهای جهانی است.
وی
با اشاره به برنامه های سازمان جهانی بهداشت در حوزه ایمنی غذا، گفت: کاهش
مصرف نمک چربی و شکر از فاکتورهای اساسی این برنامه هاست.
حسینی
همچنین به موفقیت های کشور در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی اشاره کرد و
افزود: در ۱۰ سال گذشته وزارت بهداشت توانسته مصرف اسیدهای چرب ترانس مصرفی
خانوار را از ۲۵ درصد به ۵ درصد کاهش دهد و مقرر کرده مصرف آن را به ۲
درصد و پس از آن با شیبی ملایم به صفر برساند.