برداشت انجیر از 45 هزار هکتار انجیرستان های استان فارس آغاز شد .
کد خبر: ۷۲۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸ 05 August 2015
تابناک فارس به نقل از واحد مرکزی خبر:کارشناس مسئول سازمان جهاد کشاورزی فارس پیش بینی کرد : امسال 35 هزار تن انجیر در این استان برداشت شود.

مرتضی ذکی پور افزود : شهرستان های استهبان ، نی ریز ، داراب و جهرم مهم ترین مراکز تولید این محصول در فارس است .

استان فارس 50 هزار هکتار باغ انجیر دارد که 45 هزار هکتار آن بارور و بقیه نهال است.

استان فارس با تولید متوسط سالانه 33 هزار تن محصول انجیر خشک ، نخستین تولیدکننده انجیر در کشور است.

برداشت انجیر تا نیمه مهر ماه در استان فارس ادامه دارد .

به گفته مدیر جهاد کشاورزی استهبان ، این شهرستان با 23 هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست تولید کمی و کیفی این محصول را در کشور به خود اختصاص داده است .

بوستانی افزود : 75 درصد انجیر خشک استهبان به کشورهای چین، هند، مالزی، ارمنستان و تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود .

در استهبان پنج واحد فرآوری و بسته‌بندی انجیر به صورت کارگاهی محصولاتی چون شربت، مربا، سرکه، مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر انجیر تولید می‌کنند .

انجیر دارای ارقام مختلفی است که 98 درصد آن رقم سبز و 2 درصد نیز ارقام متی (matti)، سیاه، شاه انجیر و رونو (rono) است.

این محصول دارای ویتامین‌های A ،B ، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار