یک متخصص تغذیه گفت:بدن برخی از افراد ممکن است به گوجه فرنگی حساسیت نشان دهد و در برخی از افراد هم خوردن آن در سالاد می تواند منجر به خارش ، کهیر و مشکلات تنفسی می شود.
کد خبر: ۶۷۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۸ 28 July 2015
به گزارش تابناک یزد،گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است كه اگرچه به صورت پخته و رب - در غذا - زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است.
دکتر علی صادقیان افزود:عدم تحمل لیکوپن می تواند سبب نفخ معده ، درد و اسهال شده و خوردن گوجه در هر شکل برای برخی می تواند باعث سوزش سر دل و ریفلاکس شود.
وی گفت: گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف‌كننده ضعف و خستگی، تقویت‌كننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است.
صادقیان با اشاره به افرادی که دارای سنگ کلیه هستند نیز گفت: به افرادی که کلیه آنها سنگ از نوع اگزالات می سازد مصرف گوجه فرنگی توصیه می شود و کسانی که دچار سندرم معده تحریک پذیر هستند در خوردن گوجه باید هوشیار بوده صرفه نظر کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار