استفاده از بطری‌های آب معدنی برای نگهداری مواد غذایی، خطر سرطان را به همراه دارد.
کد خبر: ۶۳۷۵۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲ 31 July 2018

تابناک فارس به نقل از صداو سیما:معاون پژوهشی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مطالعات مختلف روی حیوانات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که برخی مواد غذایی که در بطری‌های پلاستیکی نگهداری می‌شوند، جزء مواد سرطان زا یا احتمالا سرطان زا برای انسان طبقه بندی شوند.
دکتر مظلومی افزود: نگهداری مواد غذایی اسیدی مثل آب لیمو یا آب غوره در بطری‌های پلاستیکی آب معدنی به شدت خطرناک است.
این متخصص بهداشت مواد غذایی گفت : نگهداری مواد غذایی حاوی چربی‌ها و مواد غذایی داغ بطری‌های پلاستیک سبب آزاد شدن بخشی از مواد شیمیایی و بروز مشکلاتی در بدن انسان می‌شود.
وی افزود: ایجاد ناباروری، اختلالات حرکتی موقت، تومور‌های سرطانی و خطر ابتلا به سرطان از مهمترین زیان‌هایی است که بر اثر استفاده از بطری‌های پلاستیکی آب معدنی در بدن ایجاد می‌شود.
مظلومی گفت: نگهداری بطری‌های حاوی آب معدنی یا مایعات در برابر نور خورشید سبب آزاد شدن مواد سرطان زا و انتقال به مواد غذایی می‌شود.
وی به خانواده‌ها توصیه کرد: از مصرف آب ، آب غوره و آب لیمو‌هایی که در بطری‌های آب معدنی مقابل نور خورشید نگهداری شده اند، پرهیز کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار