معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت عنوان كرد:
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه استفاده زیاد از گوشت قرمز موجب سرطان معده می‌شود مردم را به مصرف گوشت سفید توصیه کرد و بر مصرف گردو، بادام و پسته بدون نمک، روزانه سه بار در حد ۱۵ تا ۲۰ گرم تاکید کرد و آن را در پیشگیری از سرطان‌ها و سکته قلبی و مغزی موثر دانست.
کد خبر: ۶۲۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۸ 19 February 2015
رضا ملک‌زاده در همایش ملی تغذیه و سرطان در یزد با بیان اینکه تغذیه ناسالم در ابتلای افراد به سرطان نقش مهمی دارد افزود: مردم ضمن کاهش مصرف نمک و شیرینی از سبزیجات و میوه‌ها بیشتر استفاده کنند.

وی با توصیه به پرهیز از مصرف غذاهای سرخ شده و کبابی و استفاده از غذاهای آب‌پز گفت: طبق مطالعات صورت گرفته شایع‌ترین نوع سرطان مربوط به سرطان‌های مری و معده است که بیشتر، مردم شمال کشور به آن مبتلا می‌شوند. ملک‌زاده یکی از عوامل ابتلا به سرطان مری را مصرف چای داغ در درجه بالای ۶۵ درجه اعلام کرد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه استفاده زیاد از گوشت قرمز موجب سرطان معده می‌شود مردم را به مصرف گوشت سفید توصیه کرد و بر مصرف گردو، بادام و پسته بدون نمک، روزانه سه بار در حد ۱۵ تا ۲۰ گرم تاکید کرد و آن را در پیشگیری از سرطان‌ها و سکته قلبی و مغزی موثر دانست.

دبیر علمی این همایش هم گفت: سرطان، پس از بیماری‌های قلبی و عروقی و حوادث ترافیکی، سومین عامل مرگ و میر است. مژگان کریمی زارچی با بیان اینکه تغذیه نامناسب و مصرف غذاهای آماده شایع‌ترین علل و عوامل سرطان است شایع‌ترین نوع سرطان در بین زنان یزدی را آندومتر رحم اعلام کرد و گفت: استفاده از غذاهای پرکالری و شیرینی و همچنین کم‌تحرکی و چاقی از علل و عوامل آن است.

معاون وزیر بهداشت در پایان گفت: دلیل بیش از ۳۰ درصد سرطان‌ها را تغذیه نامناسب اعلام کرد.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار