کد خبر: ۶۱۲۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۹ 28 May 2018
ستاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ظرفیت جوانان برای توسعه مدیریت ها در سطح استان استفاده می شود.

به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، علی محمد احمدی بعد از ظهر دوشنبه در نشست با جوانان افزود: افتخار آفرینی جوانان در بخش هایی مانند حوزه ورزش نام و آوازه استان را در سطوح مختلف مطرح می کند و  باید از ظرفیت های مختلف این بخش به نحو مطلوبی استفاده شود.

احمدی با تاکید بر اینکه از طرح اشتغال و کارآفرینی با محور خیرین استقبال می شود، ابراز داشت: موضوع اشتغال و بیکاری در کشور یک موضوع جدی است و از ظرفیت های مختلف برای رفع مشکلات استفاده می شود.

وی افزود: بستر سازی خلق اشتغال در حوزه استارت آپ ها و کسب و کارها می تواند با تکیه بر ظرفیت های خیرین فراهم شود و از طرح این موضوع و ساز و کار آن حمایت می شود.

استاندار با اشاره به بکارگیری جوانان در پست های مدیریتی و تحول در دیدگاه های مدیریتی، تصریح کرد: در سطح استان جوانگرایی را دنبال می کنیم و در انتصاب ها سعی می شود که میانگین سنی به سمت جوانگرایی باشد.

احمدی خاطرنشان کرد: به همه دستگاه های اجرایی نیز توصیه استفاده از نیروی جوان را داشته ایم، اما قبل از اینکه اکثر جوانان ما مشکل مدیریتی داشته باشند، مشکل اشتغال دارند و باید فضا برای ایجاد فرآیندهای تصمیم سازی فراهم شود.

وی افزود: اعتقاد ما به این است که بکارگیری جوانان باعث ایجاد فضا برای سایر جوانان می شود.

احمدی با اشاره به بافت و فضای استان، اظهار کرد: در گذشته مناسبات قدرت در این استان صرفا حول محور قانون مداری، شایسته سالاری و قانون گرایی نبوده است و مناسبات مدیریتی در استان تحت تاثیر مؤلفه های غیر استانداردی بوده است.  آرام آرام این موارد را درست می کنیم و برای اینکه این اتفاقات در استان نیوفتند، مقاومت ها به شدت در حال افزایش است.

وی ابراز داشت: دیدگاه ما این است که با اقتدار توأم با تعامل به جلو برویم و فضا را اصلاح کنیم.

احمدی ابراز داشت: همچنین برای تشکیل شورای مشورتی جوانان در استان از ظرفیت های مختلف استفاده خواهد شد و تحقق این مهم مورد تاکید است.

احمدی به عدم تطبیق سرانه ورزشی استان با استاندارد ها اشاره کرد و گفت: سرانه ورزشی در استان استاندارد نیست و اولویت ما بر این است که پروژه های در حال ساخت را تکمیل کرده و بعد به سمت کیفیت بخشی رفته و به دنبال خلق فرصت های برابر باشیم.

احمدی با اشاره محدودیت های اعتباری دولت، ابراز داشت: مقایسه اعتباری دولت های نهم و دهم با دولت فعلی نشان می دهد که در هشت سال دولت های نهم و دهم، یکهزار میلیارد دلار صادرات نفت داشته ایم و این در حالی است که در دولت فعلی طی این پنج سال این رقم به ۲۵۰ میلیارد دلار نیز نرسیده است، اما ما تلاش می کنیم که آنچه حق مردم ما در ابعاد مختلف شاخص های بهداشتی، ورزشی، رفاهی و ... است محقق شود.

استاندار با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایه گذاری و بیان اینکه استان هیچ بهانه ای برای پیشرفت نکردن ندارد، اظهار داشت: بازار خوب، اقلیم خوب، مردامان خوب و عزم و اراده خوب در این استان وجود دارد، اما نیاز به تحولات نهادی داریم و مقاومتی هایی در مناطقی مانند ما استان وجود دارد.

وی ابراز داشت: تا مردم ما به این باور نرسند که نفع جمعی می تواند منافع فردی را تامین کند، تنگ نظری های برخی کنار گذاشته نمی شود و ما زمانی موفق می شویم که خود را برای استان در درجه دوم قرار دهیم.

احمدی تصریح کرد: گاهی بی اطلاعی ها، فقر توسعه ای و ... باعث می شود که فرصت های طلایی از استان گرفته شود و وقتی یک جمعی به نتیجه می رسند که یک مسیر می تواند برای توسعه و رفع مشکلات مفید فایده باشند، بقیه افراد نیز باید در رفع اشکالات کمک کنند.

وی افزود: چوب لای چرخ چنین مواردی گذاشتن به معنای گرفتن فرصت ها از جامعه است و هیچگونه کمکی به پیشرفت جامعه نمی کند.

استاندار گفت: البته افرادی دغدغه دارند و از سر دلسوزی مواردی را مطرح می کنند که این مهم باید از مسیر منطقی آن طی شود و با بیان دغدغه ها با نگاه کارشناسی برای توسعه استان اقدام شود.

احمدی به تحولات انجام گرفته در راستای توسعه استان اشاره کرد و گفت: در حوزه نیروگاه ۵۰۰ ‌مگاواتی دهدشت اقدامات مناسبی انجام شده و همچنین پتروشیمی گچساران در یکسال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته و سد تنگ سرخ با سرعت مناسبی رو به ساخت قرار گرفته است.

وی افزود: با وجود کمبود اعتبار و تخصیص محدود، ۱۰۰ میلیارد تومان برای مسیر پاتاوه گرفته ایم که در طول سالهای اخیر بی سابقه بوده است.

استاندار به تخصیص اعتبار برای پل سوم بشار اشاره کرد و گفت: در طول ۹ سال گذشته تنها چهار میلیارد تومان به پل سوم بشار اختصاص داده شد و این در حالی است که در ۹ ماهه اخیر ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شد که ۸ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است.

احمدی افزود: همچنین طی هفته های آتی باند اول پل با دو خط باز می شود و باند دوم نیز تا پایان سال زیر بار می رود.

وی اظهار داشت: این اقدامات برای استانی با این ظرفیت کوچک است و کاش اقدامات زیربنایی بزرگتری می شد و انرژی را بر روی کارهای بزرگتر می گذاشتیم،  اما باید با همین حداقل ها نیز جلو برویم و سیمای شهر بهبود یابد.

احمدی بر رفع موانع و چالش های اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: دستگاه ها باید به شکل عملیاتی و کاربردی اقداماتی خروجی محور را عملیاتی کنند.

استاندار گفت: در مباحث مختلف آسیب های اجتماعی کارهای خوبی شده، اما باید بیشتر از این کار شود و نباید سرمایه های اجتماعی به باد بی توجهی برود و توسعه سلامت اجتماعی نیز مورد تاکید است.

احمدی بر حمایت و استقبال از تشکل های مردم نهاد تاکید کرد و بیان داشت: از ظرفیت تشکل های مردم نهادی که قلبشان برای استان بتپد و خروجی داشته باشند،  حمایت می شود.

استاندار از اختصاص بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی با نرخ شش درصد خبر داد و گفت: باید از چنین ظرفیت هایی برای ایجاد  اشتغال پایدار استفاده شود.

وی افزود: در حوزه صنعت استان حمایت های مختلفی از واحد های تولیدی شده است و توسعه مدیریتی در این واحد ها نیز مورد تاکید است.

استاندار بر برون سپاری خدمات و کوچک سازی دولت تاکید کرد و گفت: ایجاد اشتغال پایدار با افزایش ظرفیت های بخش خصوصی ضروری است./مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار