مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: پیش بینی می شود امسال تا پایان آبان ماه که فصل برداشت دانه روغنی کنجد از سطح 750 هکتار از مزارع این شهرستان به اتمام می رسد، یک هزار و 200تن از این محصول برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
کد خبر: ۵۲۰۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۵ 06 November 2017

تابناک فارس به نقل از ایرنا:بستان اسلامی، بیان داشت: متوسط برداشت دانه روغنی کنجد در هر هکتار در شهرستان خنج، حداقل یک هزار و 800 کیلوگرم و ماگزیمم آن 2 و نیم تن تا 2 تن و 700 کیلوگرم است و این شهرستان در این زمینه همچنان در استان فارس رکوردار است. 
وی، افزود: 50 درصد از محصول کنجد این شهرستان در استان فارس مصرف و مابقی آن به استان های اصفهان، هرمزگان و یزد ارسال می شود.
اسلامی ادامه داد: 90 درصد از کشت دانه روغنی کنجد در شهرستان خنج به صورت مکانیزه، بدون خاک ورزی صورت می گیرد و با روش آبیاری نوین قطره ای آبیاری می شود. 
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان خنج هم با اشاره به اینکه، محصول کنجد این شهرستان از مرغوبیت و بازار پسندی خوبی برخوردار است، اظهار کرد: بهترین و سالم ترین روغن برای مصرف غذای مردم از روغن کنجد استحصال می شود و این محصول نیز در قنادی ها، نانوایی ها و همچنین تهیه ارده و حلوا نیز کاربرد فراوان دارد. 
نظر کاظمی ادامه داد: برداشت دانه روغنی کنجد و سایر محصولات پاییزی، زمینه اشتغال افزون بر 2 هزار نفر را به صورت فصلی در این شهرستان فراهم کرده است.
شهرستان خنج در فاصله 265 کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار