مراسم اختتامیه دومین جشنواره سفره ایرانی،فرهنگ گردشگری با حضور معاون گردشگری کشور در ارومیه برگزار شد.
کد خبر: ۴۶۹۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۳ 30 July 2017



به گزارش تابناک آذربایجان غربی؛غذا،انگیزه سفر، هر چقدر ازسفر و لذت های آن بگوییم کم است.دیدن جاذبه ها و مکان های جدید آشنا شدن با اقوام و آداب رسوم مختلف خرید سوغات و در راس همه این موارد کشف غذا های جدید و چشیدن آنها قطعا یکی از زیباترین تجربیات سفر است،مخصوصا برای ما ایرانی ها که بیش از 2500 نوع غذا در فرهنگ مان جای دارد
غذا به عنوان نخستین نیاز هر انسان،فقط یک ماده مصرفی نیست بلکه در حوزه فرهنگ وآداب و رسوم مردم بومی یک منطقه را جای داده است به همین اساس یکی از معیار های مهم سفر غذا است و گردشگری غذا یکی انواع گردشگری است که باتوجه به افزایش زمان اوقات فراغت ونیاز انسان ها به یک محیط همنشینی روز به روز در حال رشد است.
غذای ایرانی در حوزه فرهنگ وتمدن از جایگاه خاص و مهمی برخوردار است ودر کشورما به دلیل تنوع اقلیم وطبیعت تنوع غذایی زیادی نیز وجود دارد که پرداختن به آداب پخت غذای سنتی و اصیل ایرانی سبب حفظ میراث ناملموس و همچنین احیا و معرفی این غذا به گردشگران میشود که جشنواره سفره ایرانی،فرهنگ گردشگری فرصت مناسبی برای معرفی این گنجینه ارزشمند است.

توجه به بحث طبیعت گردی،بوم گردی و احیای بناهای تاریخی رویکرد اصلی میراث فرهنگی

مدیر کل میراث فرهنگی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار تابناک آذربایجان غربی اظهار کرد:حوزه گردشگری از لحاظ مختلف برای استان ما حائذ اهمیت است،ظرفیت های بکر و پتانسیل های استان آذربایجان غربی به لحاظ وجود آثار متنوع تاریخی،فرهنگی ومناطق مهم گردشگری و هم مرزی با کشور های خارجی جایگاه ویژه ای برای استان ما فراهم کرده است.
جلیل جباری افزود:گردشگری بر اساس مصوبات شورای توسعه وبرنامه ریزی استان در کنار بخش صنعت ومعدن به عنوان یکی از محور های توسعه ی استان قلم داد شده است و حمایت های مختلفی در سرمایه گزاری در حوزه گردشگری شده است که در کار گروه میراث فرهنگی و کارگروه تسهیل موانع تولید به نوعی مسائل و مشکلات سرمایه گزاران مطرح میشود تا بتوانیم زمینه سرمایه گزاری در حوزه گردشگری را افزایش دهیم
وی افزود:میزان سرمایه گزاری در حوزه گردشگری در سال 95  هزارو دویست میلیارد بالغ شده که در مقایسه با سال 94  20 درصد افزایش یافته است که هم اکنون 30 طرح سرمایه گزاری در سطح استان در حال سرمایه گزاری است وتوجه به بحث طبیعت گردی،بوم گردی و احیای بنا های تاریخی از رویکرد های اصلی میراث فرهنگی میباشد

ایجاد اشتغال ودرآمد پایدار برای منطقه از الویت های سازمان میراث فرهنگی

معاون گردشگری کشور در  مراسم اختتامیه جشنواره سفره ایرانی  اظهار کرد:ایجاد نشاط و شادی در جداول تعریف شده بین المللی در حوزه شادی است که باید شاخص خودمان را بالا ببریم و رتبه وجایگاه را ارتقا ببخشیم که در دولت تدبیر و امید با توجه به فضای بین المللی این رتبه شاخص رشد ده برابری داشته است و انتظار می رود در آینده کشور ایران اسلامی با توجه به پیشینه و تاریخ فرهنگ اصیل خودش جز بهترین کشور های با مردم شاد باشد.
میر هادی قره سید رومیانی گفت: هدف از برگزاری چنین جشنواره هایی ،تعالی فرهنگ ایران اسلامی وخصوصا فرهنگ منطقه ای و بومی است که باید حوزه میراث فرهنگی علاوه به زیر فصل فرهنگی از زیر فصل اقتصادی هم تعریف کرد و برگزاری چنین جشنواره هایی خروجی اقتصادی هم داشته باشد.
وی افزود:ارتقای فرهنگ عمومی کشور ونمایش آن در حوزه ملی،منطقه ای وبین المللی نیازمند هدف گزاری است که در دولت یازدهم هدف گزاری عالی پیش رفته است و در دولت دوازدهم شاهد تحول اساسی خواهم داشت.
معاون گردشگری کشور افزود:یکی از زیر شاخه های توسعه ی استان بحث راه های موصلاتی و اعتلای ناوگان حمل ونقل است که برای استان شایسته نیست که از بازرگان تا ارومیه زیر ساخت های استراحت گاهی و اقامت گاهی نداشته باشد
وی تصریح کرد:با هدف گزاری های انجام شده استاندار ومعاون امور عمرانی استاندار شاهد این زیر ساخت ها خواهم بود و بخش خصوصی هم میتواند با آرامش خاطر و کامل در این حوزه مشارکت کند
میرهادی قره سید رومیانی در آخر به پیگیری مجمع نمایندگان استان وهمه دستگاه های اجرایی دانست وافزود به دنبال این هستند که جشنواره ها،رویداد ها و آیین های بین المللی را بتواند در خود استان ودر شهر ارومیه برگزار کنند.
گزارش:محمد اسدزاده
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار