مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی یزد گیاه دارویی را از جمله کشت های کم آبخواه اعلام کرد و گفت: برداشت این نوع گیاهان از سطح 313 هکتار اراضی زراعی این استان آغاز شده است.
کد خبر: ۴۰۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰ 28 May 2015
به گزارش تابناک یزد،محمدرضا عابدی گفت: پیش بینی می شود یکهزار و 53 تن برگ داروی خشک از این میزان سطح زیر کشت در استان یزد برداشت شود.

این مسوول نعنا فلفلی ، مرزنگوش، شبید، شنبلیله، زیره سبز، گل گاو زبان و شیرن بیان را از مهمترین برگ داروی گیاهی تولید شده در استان برشمرد.

وی ، کشت زیره را را با 190 هکتار به ترتیب شهرستانهای خاتم و بهاباد اعلام کرد و افزود: سایر شهرستانها بصورت پراکنده در کاشت انواع گیاهان دارویی فعال هستند.

عابدی خاطرنشان کرد: با عملکرد خوب امسال، پیش بینی می شود بالغ بر 20 میلیارد ریال عاید بهره برداران این بخش شود و انتظار داریم کشاورزان بیشتر شهرستان ها به کشت این گیاه روی آورند.

این مسوول خدمات ترویجی،آموزشی کاشت و برداشت و نحوه خشک کردن این گیاه، توزیع نهاده های کشاورزی از قبیل بذر و کو د را از مهمترین خدمات سازمان جهاد در طول دوره کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی به بهره برداران اعلام کرد.

وی همچنین از فعالیت 100 واحد سنتی و مکانیزه فرآوری گیاهان دارویی در شهرستان های استان یزد خبر داد و گفت : شهرستانهای تفت و مهریز از عمده نقاطی هستند که بیشترین عملکرد فرآوری را به خود اختصاص داده اند.

مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه در این واحد ها فرآوری، استحصال عرقیجات و گلاب انجام می شود ، اضافه کرد : در سال جاری 250 تن گل محمدی از 67 هکتار زمین کشاورزی تولید شده است.

وی ادامه داد: از این میزان گل محمدی افزون بر 90 تن گلاب تولید شده که علاوه بر مصرف در استان یزد، مازاد آن به سایر استان های کشور نیز صادر شده است.

عابدی در پایان به نیاز جامعه و روی آوردن به مصرف گیاه دارویی اشاره و تاکید کرد : این امر سبب شده است کشاورزان اراضی بیشتری را به کشت گیاهان دارویی اختصاص دهند که این امر در راستای اقتصاد مقاومتی و به اقتصاد خانوار روستایی کمک کند.

بافق با 40 هزار نفر جمعیت در فاصله 110 کیلو متری یزد قرار دارد.

اسفند ماه سال گذشته بیش از پنجهزار متر مزیع از اراضی شهرستان بافق به صورت پایلوت به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافت و اکنون با فصل برداشت بالغ بر 500 کیلو برگ خشک گیاه دارویی در این شهرستان تولید شده است.

گیاهان دارویی بستگی به تنوع آنها در بهمن ماه کشت می شود و از نیمه های اردیبهشت تا پایان خرداد برداشت از آنها آغاز و در بعضی از مناطق کار برداشت به اتمام رسیده است.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
داروخانه ها هم یواش یواش باید عطاری بشن
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار