ریفلاکس مری که خیلی‌ها به آن سوزش سر دل می‌گویند، مشکل شایعی است که در صورت مزمن شدن، باعث تخریب بافت مری و معده می‌شود و علاوه بر آزاردهنده بودنش، احتمال ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش را بالا می‌برد.
کد خبر: ۳۶۷۵۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷ 26 January 2017
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامت نیوز ، در صورتی که شما هم با این مشکل درگیر هستید، باید دور خوراکی‌هایی که در ادامه می‌آوریم را خط بکشید و در صورتی که بهبود پیدا نکردید، حتما با مصرف داروهای مناسب این مشکل را کنترل کنید.قهوه، چای، کوکاکولا، نوشابه انرژی‌زا: نوشیدنی‌های حاوی کافئین از بدترین مواد غذایی برای کسانی به شمار می‌روند که با رفلاکس اسیدی معده درگیرند. اگر شما هم این مشکل را دارید، دور قهوه را خط بکشید و چای را هم کم و کمرنگ میل کنید.سرخ‌شدنی‌ها: خوراکی‌های چرب برای شما بسیار مضرند. اگر غذای محل کارتان چرب است، حتما از خانه با خودتان غذای سالم ببرید و دور فست‌فود و خوراکی‌های سرخ‌شده را خط بکشید. غذاهای چرب برای هضم به زمان طولانی‌تری نیاز دارند و دستگاه گوارش بیمار شما نمی‌تواند با این مشکل کنار بیاید.میوه خام: مصرف میوه‌های خام می‌تواند حال شما را بدتر کند. مرکباتی مثل پرتقال و نارنگی باعث ترشح بیشتر اسید میده و بالا آمدنش از مجاری گوارشی می‌شود.قرص و عرق‌نعناع: نعناع ازجمله گیاهانی است که باعث سست شدن ماهیچه‌های اسفنکتر مری می‌شود و در صورتی که دچار معده‌درد ناشی از اسپاسم باشید، می‌تواند حالتان را بهتر کند. اما اگر درد و مشکلات معده‌تان به خاطر رفلاکس باشد، با خوردن نعناع همه چیز را برای بالا آمدن اسید بیشتر فراهم می‌کنید و بدحال‌تر می‌شوید.سوپ و آش: غذاهای مایع باعث تشدید مشکل شما می‌شوند. اگر سوزش سر دل و نشانه‌های آزاردهنده رفلاکس را تجربه می‌کنید، کمتر سراغ غذاهایی مثل سوپ و آش بروید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار