برداشت زعفران فارس از استهبان قطب تولید این محصول در فارس آغاز شد.
کد خبر: ۳۳۰۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۰ 18 November 2016
تابناک فارس به نقل از صدا و سیما:فرماندار استهبان گفت: 450 هکتار از زمین های این شهرستان به کشت زعفران اختصاص دارد که از هر هکتار 5 کیلو گرم محصول برداشت می شود.
محمد مهدی شرفی با بیان این که زعفران استهبان نسبت دیگر زعفران های ایران از کیفیت بالایی برخوردار است افزود: پیش بینی می شود هزار و 500 کیلو گرم زعفران خشک از مزارع استهبان برداشت شود.
وی افزود: زعفران کشت کم آب بر است و می تواند جایگزین مناسبی برای کشت های پرآب بر باشد.
شرفی گفت: با هر بار کاشت زعفران می توان تا 7 سال محصول برداشت کرد و پس از گذشت 7سال، پیاز ها فشرده می شود که توسط کشاورزان پیاز آن جابه جا می شوند.
فرماندار استهبان گفت: 70 درصد از زعفران این شهرستان در داخل کشور مصرف و ما بقی به کشورهای حوزه خلیج فارس، چین، کره جنوبی، ژاپن، آلمان و اسپانیا صادر می شود.
استهبان در 175 کیلومتری شرق شیراز است که قطب تولید زعفران و انجیر در این استان محسوب می شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار