به گزارش تابناک ایلام ؛علی اشرف عبدالهی اظهار کرد: در
سال زراعی جاری یک هزار و 20 هکتار از اراضی کشاورزی این استان به کشت این
محصول پرتقاضا اختصاص یافته است.
وی افزود: امسال در هر هکتار چهار تن میوه گرمک از اراضی زیرکشت این محصول جالیزی برداشت و روانه بازارهای مصرف استان ایلام شد.
عبدالهی
یادآور شد: با توجه به استقبال مردم استان برای خرید این میوه همه محصول
کشت شده در شهرستان های مختلف تنها به مصرف داخلی استان می رسد و به دیگر
نقاط کشور صادر نمی شود.
وی گفت: گرمک یا همان گِرگِه از میوه های فصلی و
پرمصرف استان ایلام است که همه ساله در فصل تابستان عموم مردم منتظر ورود
این محصول به بازار هستند.
به گفته وی، میزان کشت و مزه گرمک به نزولات
جوی بستگی دارد به گونه ای که در فصول پر آب و بارانی این محصول بیشتر کشت
می شود ولی به علت آب فراوانی که به خورد این میوه می رود از مزه و مقدار
املاح معدنی آن کاسته می شود.
عبدالهی تاکید کرد: گرمک استان ایلام از
اسفندماه هر سال به صورت دیم کشت می شود و برداشت آن از خرداد آغاز می شود و
محل کشت این محصول شهرستان های ایلام، ایوان، سیروان و چرداول است./م