تابناک فارس به نقل از خبرگزاری صداو سیما:محمد صادقی در مورد استفاده از اسید برای تغییر «پی هاش» خاک در اراضی پل فسا و تغییر طعم محصولات گفت: یکی از مشکلات در اراضی جنوب فارس قلیایی بودن آن است که مانع جذب برخی عناصر میشود و یکی از راههایی که خاک آهن را جذب کند اسیدی بودن خاک است.
وی تصریح کرد : ما برای آنکه «پی هاش» خاک را اسیدی کنیم از گوگرد استفاده میکنیم که درآمیختگی با آب، اسیدسولفوریک تشکیل میدهد اما هرقدر اسید در خاک ریخته شود کاتیونهای خاک آن را خنثی میکند و اسید وارد محصول نمیشود.
وی با بیان اینکه استفاده زیاد از ازت خطرناک است چون وارد میوه میشودتأکید کرد: پایشهای وزارت بهداشت از نظر عناصر معدنی و باقیمانده سم نشان میدهد که فارس محصولات قابل قبولی دارد.
استان فارس با 74 هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات سالم و عاری از سموم شیمیایی (ارگانیک) رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت این نوع محصولات رادر کشور دارد.این تولیدات شامل محصولات صیفی ، انجیر ، بادام ، زعفران ومحصولات باغی است.