معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: اولین همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۸۲۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸ 17 February 2016

محمد حسین مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت تغذیه در بین جامعه گفت: در راستای بهبود تغذیه اجتماعی اولین همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» امروز در محل سالن همایش های باقر العلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار می شود.

 

وی افزود: این همایش ملی با حضور معاون تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، رئیس انیستیتو پاستور ایران، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، رئیس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، دبیرکل خانه کشاورز و خبرنگاران تهران و یزد با هدف تبیین راهکارهای تامین امنیت غذایی و تولید غذای سالم برگزار می شود.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان بیان کرد: در این همایش، اصول اخلاقی و اقتصادی تولید و مصرف فرآورده های تراریخته و راهکارهای تامین امنیت غذایی و تولید غذای سالم بررسی می شود.

دانشجو

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار