معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: انگیزه زیادی در افراد بی‌سواد وجود ندارد و باید تلاش ما ایجاد تقاضا باشد.
کد خبر: ۱۴۲۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸ 10 December 2015
به گزارش تابناک مازندران، پرویز کوثری بعد از ظهر امروز در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی این شهرستان اظهار کرد: سه حکم اصلی مورد توجه در سوادآموزی حکم الهی، ولایی و حکومتی است.

وی با اشاره به اینکه ما در مضرات بی‌سوادی مشکل نداشته ولی عملا در اجرا مشکل داریم، افزود: گرچه اولویت اول توجه ما جامعه هدف از 10 تا 40 سال است اما بالای 40 سال هم مدنظر است زیرا در جمعیت بالای شش سال دو برابر بالای 50 سال بی‌سواد داریم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی کشور تصریح کرد: در حکم حکومتی دولت اعتبار یک تا 100 آن را تامین می‌کند و آموزش کاملا رایگان است گذشته بر هزینه به آنها که سواد می‌آموزند نیز تشویقی در نظر گرفته می‌شود.

این مسئول با اعلام اینکه قشر بی‌سواد آسیب‌دیده، آسیب‌رسان و آسیب‌پذیر قشر جامعه هستند، خاطرنشان کرد: در ایران تقاضا برای سوادآموزی نیست فقط عرضه می‌شود.

وی سه شاخص اصلی توسعه انسانی جامعه را نرخ سواد، امید به زندگی و درآمد سرانه برشمرد و یادآور شد: امید به زندگی و درآمد سرانه اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه نرخ سواد افزایش یابد.

کوثری ادامه داد: در کشور دو رکن علم و باور را داریم اما اراده و انگیزه وجود ندارد لذا نتیجه مطلوب به دست نمی‌آید.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی کشور بیان داشت: انگیزه زیادی در افراد بی‌سواد وجود ندارد باید تلاش ما ایجاد تقاضا باشد، چراکه جهل و نادانی علت بسیاری از نگرانی‌ها چون فقر، اعتیاد و بزهکاری اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه کسی که حداقل معادل سوم ابتدایی و دوره سوادآموزی را بگیرد ملاک باسوادی و بی‌سوادی فرد در کشور است، افزود: موسسات خیریه‌ای که افراد شش تا 9 ساله‌ای که در مدارس ثبت‌نام نمی‌کنند را زیر پوشش بگیرند تا حداقل 25 درصد معادل سرانه به آن موسسه کمک کنیم.

کوثری در پایان گفت: نرم بی‌سوادی در مازندران زیر سه درصد است و 97 درصد مردم مازندران باسواد هستند.

فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار