به مناسبت هفته پژوهش؛
رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین گفت: طرح شناسایی، معرفی و تولید ارقام انگور مقاوم به «سرطان طوقه» یکی از طرح های برتر مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی معرفی شد
کد خبر: ۱۴۱۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸ 09 December 2015
مهرزاد مستشاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این طرح یکی از طرح های برتر بخش کشاورزی استان بود که  توسط  دکتر ولی اله رسولی از محقیقن  مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهیه شده است.

وی در ادامه با  گرامیداشت هفته پژوهش افزود: در هفته پژوهش، کلیه دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرایی استان که دارای طرح پژوهشی هستند و امتیاز لازم را کسب کردند طرح های فن آورانه برتر خود حداکثر سه طرح را به این ستاد هماهنگی گرامیداشت هفته پژوهش استان معرفی کرده اند.

مستشاری اظهار داشت:  طرح های معرفی شده در این هفته  ۶۰ طرح فن آورانه بود اعضای ستاد پس از ارزیابی در نهایت ۵ طرح فن آور برتر در استان را شناسایی و مشخص کردند که  از این تعداد طرح تحقیقاتی شناسایی و معرفی  و تولید ارقام انگور مقاوم به سرطان طوقه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی انتخاب شده است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین در ادامه با تشریح برنامه های هفته پژوهش بیان کرد: در هفته پژوهش نمایشگاهی  بمنظور بزرگداشت این هفته با حضور دانشگاهها، مراکز پژوهشی و مراکز رشد برگزار شد که شرکت کنندگان دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند ودر این میان  مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی نیز یکی از  مراکز پژوهشی استان بود که در این نمایشگاه شرکت داشت.

دکتر مستشاری  افزود: در سال جاری تعداد ۱۰ طرح پژوهشی در غرفه مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین به معرض نمایش گذاشته شده است.

وی این طرح ها را شامل، بررسی مبارزه با پدیده سرمازدگی با استفاده از مواد شیمیایی در برخی از محصولات باغی استان قزوین، بررسی و مطالعه تاثیر زهکش حایل بر روی پویایی پوشش گیاهی در شوره زار دشت قزوین، شناسایی و ثبت تعدادی از ارقام تجاری انگور ایران بر اساس صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی، سالن تحقیقاتی الگویی و ترویجی طیور صنعتی، معرفی و بکارگیری مگس شکارگر جدید مینوز برگ سبز در کشت خیارهای گلخانه ای، امکان افزایش بره ذایی در میش نژاد شال «چهار زایش در دو سال»، شناخت ناهنجاریهای تغذیه ای و تعیین حد مطلوب غلظت عناصر غذایی گندم و ذرت در استان قزوی، معرفی گرده افشان جدید بر جهان، بررسی مقدماتی انگور روسی در ایران و ابداع تکنتیک استفاده از رژیم های غذایی پرفیبر بجای استفاده از روش گرسنگی و تولک بری  ذکر کرد.
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار