محدودیت مصرف گوشت در سبد غذایی اشخاص مبتلا به بیماری‌های کلیوی به نسبت شدت بیماری متغیر است.
کد خبر: ۱۳۴۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸ 25 November 2015
محمدحسین عزیزی،‌ متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اثرات منفی آوردن گوشت بر افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند گفت: افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند باید به نسبت افراد سالم کمتر از گوشت در سبد غذایی خود استفاده کنند. 
 
وی در ادامه افزود: این محدودیت مصرف گوشت به نسبت شدت بیماری متغیر است اما به طور معمول این افراد باید سعی کنند حداکثر هفته‌ای یک بار از گوشت قرمز در وعده‌های غذایی خود استفاده کنند اما در مصرف گوشت سفید با محدودیت کمتری در مصرف مواجه هستند. 
 
رئیس انجمن صنایع غذایی با بیان مواد غذایی که این افراد می‌توانند جایگزین گوشت نمایند،‌ گفت: افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی می‌توانند از انواع مغزها مانند پسته، بادام، گردو و فندق و... به جای گوشت استفاده نمایند علاوه‌بر این می‌توانند حبوبا‌تی مانند لوبیا را نیز جایگزین گوشت نمایند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار