کارخانه تولید محصولات مخصوص بیماران سیلیاکی به همت شرکتی دانش بنیان در شیراز راه اندازی شد.
کد خبر: ۱۱۴۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴ 17 January 2024
تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: مدیر عامل شرکت دانش بنیان در شیراز گفت: با سرمایه گذاری ۶ میلیارد تومانی و با ۱۲ نیرو که عمده آن‌ها از دانشجویان رشته مهندسی صنایع غذایی هستند این کارخانه راه اندازی شده است. فضایلی با اشاره به تولید محصولات بدون گلوتن در این کارخانه، افزود: بدن افراد دارای بیماری سیلیاک به سه نوع غله که شامل گندم، جو و چاودار است، واکنش نشان می‌دهد و این افراد دچار سو تغذیه می‌شوند. وی با بیان اینکه این افراد فقط باید از آرد برنج، نشاسته ذرت و نشاسته سیب زمینی استفاده کنند افزود: ۶۰۰ تن محصولات بدون گلوتن در این شرکت تولید می‌شود و این محصولات شامل کیک، نان توست، آرد نان، آدر پنکیک، آرد کیک، آرد برنج، آرد همه کاره، نشاسته ذرت، وانیل، خمیر مایه و بکینگ پودر است. فضایلی به همکاری دانشگاه شیراز در راه اندازی این کارخانه اشاره کرد و گفت: این کارخانه نخستین کارخانه ایست که در محیط دانشگاه راه اندازی شده و محصولات بیماران سیلیاکی تنها در این کارخانه تولید می‌شود. وی ادامه داد: این شرکت قرار است تا چند ماه آینده ۶ محصول پر کاربرد بدون گلوتن را که شامل آرد سوخاری، ویفر، کوکی، بیسکویت، پاستا و نودل است، تولید کند و در اختیار بیماران سیلیاکی قرار دهد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار