مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار بیان کرد، پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 22 هزارتن انگور فرآوری و بالغ بر 4000 تن کشمش هسته دار یا مویز تولید و به بازار عرضه شود.
کد خبر: ۱۱۲۶۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۷ 12 September 2023

 عبدالرسول جوکار گفت: از کل تولید انگور شهرستان میزان ۷۰ درصد آن به صورت تازه خوری به بازار های داخلی و برخی کشورهای همسایه صادر و میزان ۳۰ درصد آن به مویز و در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه و شیره انگور فرآوری می گردد.

جوکار ادامه داد، مویز تولیدی شهرستان از ارقام ریش بابا و رطبی بوده و به دو روش تیزابی و آفتابی تهیه می گرددکه باتوجه به کیفیت خوب این محصول تولیدی، علاوه بر بازار داخلی به برخی کشورهای خارجی نیز صادر میگردد.

در چند سال اخیر اقداماتی از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزشی، صدور مجوزهای صنایع فرآوری و پرداخت تسهیلات توسط صندوق حمایت از بخش کشاورزی صورت گرفته که نقش موثری در تنظیم بازار انگور و اشتغالزایی در شهرستان داشته است.

با توجه به خواص منحصر به فرد مویز، قرارگرفتن آن در رژیم غذایی علاوه بر تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن در سلامتی انسان نیز مفید می باشد.

برچسب ها: تولید ، مویز ، کوار
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار