تعهد شهرداری به ایجاد 6000 ظرفیت برای نگهداری معتادان، اعتیاد کمتر از یک درصد دانش آموزان، ورود بهزیستی برای کمک به درمان معتادان کمتر از 18 سال و نیاز به اعتبار 200 میلیارد تومانی برای ساماندهی کل معتادان متجاهر در کشور از جمله سخنان قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
کد خبر: ۱۰۰۹۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹ 26 September 2015

به گزارش تابناک یزد،علیرضا جزینی صبح امروز در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی جدید که با حضور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در یکی از هنرستان‌های دخترانه منطقه قلهک برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران درباره اینکه چه میزان اعتبار برای جمع آوری و ساماندهی کلیه معتادان متجاهر در کشور نیاز است، گفت: بر اساس بررسی‌های ما اعتباری حدود 200 میلیارد تومان برای ساماندهی کل معتادان متجاهر در سراسر کشور نیاز است.

وی درباره وجود مخدر کروکودیل در کشور نیز گفت: مخدر کروکودیل در کشور روسیه است و گزارشی مبنی بر ورود آن در کشور وجود ندارد اما تصاویری که ادعا می‌شود ناشی از مصرف این ماده بوده است می‌تواند مربوط به مصرف کراک یا حتی شیشه در دوز بالا باشد.

وی با بیان اینکه مصرف کراک با اقدامات انجام شده و اطلاع رسانی صورت گرفته در کشور کاهش پیدا کرده گفت: کراک و کروکودیل هر دو قابلیت تخریب بافت‌های ماهیچه‌ای را دارند و در اصطلاح جزو مواد گوشتخوارند. مصرف شیشه در دوز بالا نیز همین ویژگی را دارد.

کمتر از یک درصد از کل دانش آموزان معتادند

جزینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اعتیاد دانش آموزان اظهار کرد: کمتر از یک درصد از کل دانش آموزان کشور به اعتیاد دچارند که اقدامات لازم برای درمان و ترک آنان می‌بایست انجام شود و اقداماتی نیز انجام شده است.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره ایجاد کمپ‌های ترک اعتیاد دانش آموزان گفت:‌ در این خصوص تفاهم نامه‌ای با آموزش و پرورش برقرار شده و تا کنون 10 درصد از مدارس کل کشور تحت پوشش بندهای این تفاهم نامه قرار گرفته‌اند که البته این تعداد رضایت بخش نیست و باید تعدادمدارس افزایش یابد.

وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان معتاد نباید از مدارس اخراج شوند به ایسنا گفت: مصرف کنندگان زیر 18 سال در هماهنگی که با بهزیستی انجام شده تحت نظر این سازمان روند درمان خود را سپری می‌کنند.

دو برابر شدن ظرفیت پذیرش مرکز اخوان

جزینی درباره نتایج جلسات مشترک با دستگاه‌های مسئول در حوزه مبارزه با مواد مخدر که به ریاست وزیر کشور برگزار می‌شد نیز گفت: سال گذشته چندین جلسه با حضور وزیر کشور، شهرداری تهران و پلیس برگزار شده و شهرداری تهران اعلا آمادگی کرد که 6000 ظرفیت برای جمع آوری معتادان خیابانی ایجاد کند که تا کنون 2500 ظرفیت ایجاد شده است البته شهرداری تعهده کرده که طی شش ماه آینده ظرفیت باقیمانده را نیز ایجاد کرده و در اختیار ما قرار دهد.

وی ادامه داد: همچنین در این جلسه شهرداری پیشنهاد داد که مسئولیت اداره 2500 ظرفیت را نیز خودش بر عهده بگیرد و همینطور دو برابر شدن ظرفیت پذیرش مرکز اخوان نیز مورد تصویب قرار گرفت.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در مورد اولویت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز اظهار کرد: اولویت اول ما در ستاد مبارزه با مواد مخدر درمان و اولویت بعدی بازتوانی اجتماعی معتادان متجاهر است.

به گزارش ایسنا در این مراسم بروشورهایی درباره خطرات ناشی از مصرف مواد مخدر در میان دانش آموزان توزیع شد و برخی از آموزش‌های اولیه نیز در این خصوص توسط کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدر و ستاد مبارزه با مواد مخدر به دانش آموزان داده شد.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار