فارس - میراث فرهنگی

فارس - میراث فرهنگی
روایت تابناک؛ کشف راز ۱۰۰۰ ساله آرامگاه حافظ/ مقبره لسان‌الغیب در ۳ متری بنای کنونی است!+فیلم
گروه استان ها-روایتی شگفت‌انگیز از مکان حقیقی دفن لسان‌الغیب، پرده از رمز و راز‌های پنهان آرامگاه او برمی‌دارد. آیا تمام این سال‌ها، در ۳ متری مزار واقعی حافظ، قدم می‌زدیم.
بازدید از موزه‌ها و پایگاه‌های میراث ملی و جهانی فارس در ۱۳ خرداد رایگان است
گروه استان ها-در آستانه سالروز ارتحال امام خمینی(ره)، بازدید از موزه‌ها و اماکن تاریخی تحت نظر وزارت میراث‌فرهنگی در روز سه‌شنبه ۱۳ خردادماه رایگان است.
گروه استان ها_سوداگران عتیقه که نقشه شوم سرقت یک کتیبه ارزشمند تاریخی را در حریم مقدس تخت جمشید در سر می‌پروراندند، با سد محکم و جانفشانی نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی روبرو شدند و در این رویارویی، یکی از حافظان گنجینه ملی با ضربات چاقو راهی بیمارستان شد.
کاوش‌های باستان‌شناسی در بافت تاریخی شیراز؛ احتمال کشف آثار قدیمی‌تر در لایه‌های زیرین وجود دارد
گروه استان‌ها- در حالی که عملیات کاوش‌های باستان‌شناسی در بافت تاریخی شیراز به بهانه احداث تونل دسترسی به خطوط مترو در نزدیکی حرم شاهچراغ (ع) در حال انجام است، سرپرست این گروه از عدم کشف نمونه‌های تاریخی قابل توجه خبر داده و یافته‌ها را منحصر به سفال‌های شکسته و سکه‌هایی از اواخر دوره پهلوی و اوایل انقلاب دانسته است.
سعدی شیراز، جاودان در غایت دوران‌ها+ویدئو
گروه استان ها-سعدی،بزرگ مردی که سحر کلامش غایت بی انتهای دوران هااست، در اردیبهشت دل‌انگیز شیراز، هر ساله آیین‌های باشکوه گرامیداشت روزسعدی،برگزار می شود؛ بزرگ‌مرد تاریخ شعر وادب! همانی که نه کسی را یارای رقابت با سحر کلامش بوده و هست و نه هیچ خزانی توانایی سایه افکندن برنظم و نثرش دارد.
استاندار فارس:
شیراز را با حکمت سعدی و مهر اداره خواهیم کرد
گروه استان ها- استاندار فارس گفت: باید حکمت و اخلاق را از قاب‌های طلایی بیرون کشیده، در رفتار شهروندی، در تعلیم و تربیت در مدیریت شهری و در روابط اجتماعی جاری کنیم.
وزیر میراث فرهنگی در یادروز سعدی:
چنانچه زبان «سعدی» به گفتمان بین‌المللی بدل می‌شد، جهان چهره‌ای انسانی‌تر داشت/ سعدی، نقشه راه ماندگاری است
گروه استان ها-وزیر میراث فرهنگی با تأکید بر نقش سعدی در دیپلماسی فرهنگی، او را نسخه شفابخش بحران معنوی بشر امروز دانست و گفت: سخن سعدی، تاریخ مصرف ندارد.
سرانجام خمره مرموز ارسنجان / بازگشت گنجینه‌ای سفالی به سکوت پژوهشی تخت‌جمشید
گروه استان ها-خمره‌ای سفالی که در جریان یک عملیات عمرانی در روستای جلودر (آسچپ) شهرستان ارسنجان از دل خاک بیرون کشیده شد، حالا پس از روز‌ها بحث و گمانه‌زنی، در گوشه‌ای از محوطه پژوهشی تخت‌جمشید در برای رمزگشایی منتقل شده است.
گروه استان‌ها -کشف غیرمنتظره یک کوزه قدیمی حین حفاری تیر چراغ برق در روستای "جلودر" نزدیک ارسنجان، به ویدئویی پربازدید در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده، این کوزه در جریان کندن زمین توسط کارگران نمایان شد.
آرامگاه آبش خاتون؛ میراثی فراموش‌شده در شیراز
گروه استان ها-در دل تاریخ پررمز و راز شیراز، نام زنی(آبش خاتون) می‌درخشد که نه‌تنها فرمانروایی فارس را در قرن هفتم هجری بر عهده داشت، بلکه توانست در برابر یورش مغولان از این شهر حفاظت کند.