دکتر صادق نجفی شهردار تبریز

رشد مثلث «بانک، شهر، اقتصاد» باید متوزان و منطقی باشد

شهردار تبریز با اشاره به مشارکت گسترده شهروندان در پرداخت به موقع عوارض، گفت: از مجموع بودجه 2850 میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سال گذشته، آن‌چه در حوزه شهروندان بود، 116 درصد تحقق داشت؛ که این امر نشان‌دهنده روند فزاینده و ارزشمند مشارکت شهروندان در پرداخت عوارض است.
کد خبر: ۷۶۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰ 14 August 2015

به گزارش خبرنگار ما ، دکتر صادق نجفی در همایش «بانک، شهر، اقتصاد» با بیان این مطلب اظهار داشت: از مجموع بودجه 2850 میلیارد تومانی مصوب سال گذشته شهرداری تبریز، حدود 950 میلیارد تومان آن از محل تسهیلات‌بانکی و اوراق مشارکت بود؛ در این میان، از مجموع بودجه سال گذشته، حدود 2200 میلیارد تومان محقق شد.

وی یادآور شد: سال گذشته 135 میلیارد تومان از تسهیلات اخد شده دوره‌های قبل عودت داده شده است؛ این در صورتی است که 120 میلیارد تومان تسهیلات بانکی اخذ شد.

دکتر نجفی ادامه داد: سال گذشته 1400 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمران شهری صرف شد که 91 میلیارد تومان آن از محل تسهیلات‌بانکی بوده است.

شهردار تبریز اظهار داشت: امسال بودجه شهرداری تبریز، بدون این‌که تغییر خاصی نسبت به سال گذشته داشته باشد، تدارک دیده شده، با این حال، سعی کردیم، میزان استفاده از تسهیلات را کاهش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته از محل اوراق مشارکت، 200 میلیارد تومان برای قطار شهری تخصیص یافته است.

دکتر نجفی اضافه کرد: طبق تفاهم‌نامه منعقده بین شهرداری و بانک شهر، این بانک موظف شده حدود 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار شهرداری تبریز قرار دهد.

وی متذکر شد: سرمایه بانک شهر، در سال 92 حدود 400 میلیارد تومان بود که این رقم در هر یک از سال‌های 93 و 94، افزایش دو برابری نسبت به سال گذشته خود، داشته‌است؛ مصمم هستیم تا با تداوم این روند، جایگاه این بانک را در رده بانک‌های شاخص و ممتاز کشور و منطقه تحقق بخشیم.

دکتر نجفی با بیان این‌که تعامل بخش‌های مختلف عمرانی و اقتصادی باید منجربه تقویت سه ضلع بانک، شهر و اقتصاد شود، تصریح کرد: در واقع، رشد متوازن و متناسب این مثلث، نمود دقیق و موفقی از پویایی برنامه‌های عمرانی، رشد اقتصادی و ارتقای شاخص‌های زندگی خواهد بود.

وی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی و تکیه به توان داخلی خاطرنشان کرد: این امر جز با حمایت از کار و سرمایه ایرانی، اجرای ایده‌‌ها و الگوهای مولد و قابلیت‌های دانش‌بنیان، به ثمر نخواهد رسید.

شهردار تبریز همچنین در سخنان آغازین خود، مدیریت، آگاهی و دانایی را راه‌گشای برنامه‌های اقتصاد شهری خواند و افزود: با پیشینه غنی تمدن، فرهنگ و تاریخ ملت ایران، این کشور نباید در حوزه معیشت دچار معضل باشد.

دکتر نجفی ادامه داد: بدون پژوهش و مطالعه مجاز نیستیم برنامه‌هایی را که مسیر حرکتی شهر به آن‌ وابسته‌است، کلید بزنیم.

وی اظهار داشت: وضعیت رقابتی در دنیای امروز، به دلیل بالارفتن فناوری‌ و ارتباطات، فشرده شده و امروز، تنها معدود افراد و گروه‌هایی که حرکت‌های پژوهشی و مطالعه‌محور را به حوزه‌های عملی و اجرایی متصل کنند، خواهند توانست تولید‌کننده، فعال اقتصادی و مدیری شهری باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار