مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد عنوان کرد:

وجود 3 هزار و 500 واحد صنعتی در استان یزد / ایجاد 87 هزار شغل در صنایع یزد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به وجود 3 هزار و 500 واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در این استان گفت: 42 درصد از سرمایه‌گذاری در زمینه صدور پروانه بهره‌برداری مربوط به صنایع معدنی است.
کد خبر: ۶۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳ 22 July 2015
به گزارش تابناک یزد،محمدرضا علمدار یزدی اظهار داشت: استفاده از تحقیقات و مطالعات، کاهش هزینه‌های تولید را به دنبال دارد و هر صنعتی به منظور بقا و توسعه در بازار باید تقویت تحقیق و پژوهش را مورد توجه جدی قرار دهد زیرا این موضوع در تولید و عرضه محصول با کیفیت به بازار و توسعه صادرات موثر است.

وی بیان داشت: واحدهای تولیدی صنعتی باید بتوانند با بهره‌گیری از آموزش‌های لازم و عملی به نیروی انسانی، خلاقیت و نوآوری در حوزه‌های تولیدی را به صنعت بیاورند و بازارهای فعلی خود را تقویت کرده و در کشف بازارهای جدید گام بردارند.

وی ادامه داد: استان یزد قابلیت‌ها و مزیت‌های نسبی فراوانی دارد که با توجه به تحولات اخیر و مباحث مختلف پیش آمده، می‌طلبد با توجه ویژه به توزیع مناسب فعالیت‌ها در پهنه استان، توسعه پایدار را به جای رشد مقطعی در نظر داشته باشیم.

این مسئول اضافه کرد: حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان، بهره‌وری بیشتر و صرفه‌جویی در منابع تولید، توجه به منابع انسانی به عنوان عامل توسعه همچنین بهره‌گیری از صنایع نوین و صنایع پاک از اهدافی است که باید با استفاده از توان و پتانسیل دانشگاه‌های استان، ضمن ایجاد بازار کار مناسب، زمینه حضور قوی‌تر بخش تحقیق و توسعه از واحدهای صنعتی معدنی را فراهم آورد.

‌وی بیان داشت: در حال حاضر ظرفیت‌های قانونی ناشی از تصویب و ابلاغ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای توان مالی کشور به عنوان یکی از فرصت‌های پیش‌ روی صنایع استان مورد توجه و اهتمام جدی است.

*ایجاد اشتغال برای 87 هزار نفر در یزد

علمدار با اشاره به وجود 3 هزار و 500 واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در استان عنوان کرد: خوشبختانه این واحدها در ایجاد اشتغال برای نیروی کار استان موفق بوده و توانسته‌اند بیش از 87 هزار نفر را در اشتغال مستقیم به کار گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مجوزهای صادر شده برای صنایع استان یزد عنوان کرد: از بین گروه‌های مختلف صنعتی به لحاظ تعداد پروانه بهره‌برداری صادر شده، بیشترین تعداد در گروه شیمیایی و سلولوزی با 29 درصد، صنایع معدنی با 24 درصد و صنایع نساجی با 18 درصد در ردیف دوم و سوم قرار دارند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد تصریح کرد: رتبه نخست ایجاد اشتغال مربوط به صنایع معدنی با 31 درصد است و گروه صنایع نساجی و پوشاک با 26 درصد و صنایع فلزی و برق نیز با 18 درصد در رتبه‌های بعدی ایجاد اشتغال در استان یزد قرار دارند.

این مسئول همچنین بیشترین میزان سرمایه‌گذاری را مربوط به صنایع معدنی در استان دانست و گفت: 42 درصد از سرمایه‌گذاری در زمینه صدور پروانه بهره‌برداری مربوط به صنایع معدنی است و بعد از آن، صنایع فلزی و برق با 31 درصد و صنایع شیمیایی و سلولوزی با 15 درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی همچنین با اشاره به شرایط فعلی اقتصادی و رکود حاکم بر کشور و تعطیلی برخی واحدها در استان یزد خاطر نشان کرد: تعطیلی واحدها رقم ثابت و ایستا نبوده و در هر مقطع از زمان با توجه به خاصیت پویایی و دینامیک بودن آن متغیر است و نمی‌توان آمار دقیقی از آن اعلام کرد چرا که نیاز به مطالعه میدانی در یک مقطع زمانی خاص دارد و تنها در همان زمان نیز قابل تفسیر و بررسی است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد اضافه کرد: به طور کلی می‌توان گفت هر کدام از شرایط رکود و تورم می‌تواند بخشی از فعالیت‌های اقتصادی که صنعت نیز بخشی از آن است را با مشکل روبه‌رو کرده و یا به تعطیلی بکشاند که موضوع تحریم‌ها، عدم همراهی بانک‌ها با تولید و صنعت و تامین نقدینگی شرایطی را ایجاد کرده که واحدهای استان با بیشترین مشکل در عرصه فعالیت خود روبه‌رو هستند.

خبرنگار: مهدی زمان زاده
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار