ایجادکانون ازدواج آسان دردانشگاه بوعلی‌سینا

معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی‌سینا از فعال شدن کانون‌های مستقل ازدواج آسان و محیط‌‌زیست در این دانشگاه در سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۶۰۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۲ 13 July 2015
معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی‌سینا از فعال شدن کانون‌های مستقل ازدواج آسان و محیط‌‌زیست در این دانشگاه در سال آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا؛ دکتر "علی‌اکبر عروتی" با بیان اینکه دانشگاه بوعلی‌سینا فعالیت‌هایی در زمینه ازدواج آسان در سال‌های گذشته داشت، اظهار کرد: هدف از فعالیت این کانون نهادینه کردن ازدواج آسان و پایدار است.

فعالیت 47 انجمن علمی در دانشگاه بوعلی‌سینا

وی از فعالیت 22 کانون فرهنگی و 47 انجمن علمی در دانشگاه بوعلی‌سینا خبر داد و افزود: بیش از 400 عنوان فعالیت در سال گذشته توسط کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشگاه بوعلی‌سینا به انجام رسید.

دکتر عروتی با اشاره به توسعه و گسترش انجمن‌های علمی در دانشگاه اذعان کرد: افزایش انجمن‌های علمی در دانشگاه، براساس گسترش رشته‌ها بوده و محدودیتی ندارد.

انجام 700 فعالیت فرهنگی در دانشگاه بوعلی‌سینا در سال گذشته

وی در ادامه با اشاره به متنوع و گسترده بودن برنامه‌های فرهنگی دانشگاه بوعلی‌سینا در سال گذشته، اظهار کرد: در طول سالتحصیلی گذشته 700 فعالیت در حوزه مسائل فرهنگی انجام شد.

دکتر عروتی تصریح کرد: امسال چندین نشست نیز برگزار شد و امیدواریم بتوانیم در سال آینده با همت بیشتری این بحث را ادامه دهیم.

وی با اشاره به کرسی‌های نقد نظریه علمی اضافه کرد: در سال گذشته برای نخستین‌بار در دانشگاه‌های استان، کرسی‌های نظریه علمی با محوریت نقد و بررسی نظریه لیبرال و دموکراسی در اردیبهشت امسال در دانشگاه برگزار شد که مورد استقبال قرار گرفت.

دکتر عروتی ادامه داد: برگزاری کرسی‌های نقد نظریه علمی جزو تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده که در حوزه اساتید در دانشگاه بوعلی برگزار می‌شود و امیدواریم بتوانیم هر ماه یک کرسی برگزار کنیم.

معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی‌سینا با اشاره به فعالیت‌های بخش فرهنگی دانشگاه بوعلی در سال گذشته گفت: در سال گذشته جشنواره‌های مختلف اعم از حرکت، رویش و بهاره برگزار شد که پیگیر هستیم در سال آینده برگزار کنیم.

دکتر عروتی خاطرنشان کرد: از سال‌های گذشته بخشنامه‌ای به منظور هماهنگی بین معاونت‌های دانشگاه بوعلی و آموزش عالی در دست داشتیم که با توجه به مادر بودن این دانشگاه، محوریت با دانشگاه بوعلی است.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های دانشگاه بوعلی اظهار کرد: در سال‌های قبل، بحثی در خصوص همکاری با دانشگاه آزاد برای برگزاری برنامه‌های مشترک با محوریت اساتید در زمینه قرآن، کارگاه‌هایی با قاریان مشهور داشتیم که متولی اجرای آن دانشگاه آزاد بود.

دکتر عروتی در بخش دیگری با اشاره به طرح ضیافت ویژه اساتید تصریح کرد: امسال پنجمین دوره طرح ضیافت برگزار شد که متولی آن معاونت فرهنگی دانشگاه بوعلی، نهاد رهبری دانشگاه بود و سایر معاونت‌های فرهنگی دانشگاه‌های استان نیز در بهتر برگزار شدن آن مساعدت داشتند.

شرکت یک دوم اساتید دانشگاه‌های همدان در طرح ضیافت الهی

وی با تاکید بر اینکه یک دوم اساتید دانشگاه‌های همدان در طرح ضیافت الهی شرکت داشتند، یادآور شد: در این دوره علاوه بر دوره‌های معرفت‌افزایی، دوره مهارت‌افزایی نیز برگزار شد که از نظر کمی نسبت به سال گذشته با رشد خوبی مواجه بود.

دکتر عروتی اظهار کرد: در کنار این دوره‌ها، ویژه خانواده و فرزندان اساتید دانشگاه نیز کلاس‌های معرفت و مهارت‌افزایی و برنامه‌های فرهنگی، نشست‌هایی ویژه همسران اساتید، برگزاری هشت نشست فرهنگی شامل ماهواره و خانواده، حلاوت حیات معنوی، مهارت فرزند پروری، فرهنگ مصرف، روابط همسران، مدیریت شادی و نشاط و نوآوری و ایجاد تفریحات شاد برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی‌سینا در پایان تصریح کرد: در طرح ضیافت الهی مراسم افطار و شام با هزینه خود اساتید در فضای معنوی برپا شد که اساتید با علاقه فراوان متقبل شدند.


اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار