به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از ایسنا،مسعود نصیری با بیان اینکه روزه تمرین سبک زندگی سالم است، گفت: با روزهداری سم زدایی مطلوبی از بدن انجام میشود و روزه میتواند تمرینی برای ترک عادت بد غذایی از جمله آشفتهخوری و ریزه خوری باشد، بنابراین افراد باید سعی کنند در طول مدت روزه داری این عادات غذایی را به تدریج ترک داده و در موقع افطار نیز از انجام این عادتهای نامناسب خودداری کنند.
نصیری گفت: اینکه در موعد افطار از هر آنچه که سر سفره از آش و زولبیا و بامیه و شله زرد و سایر مواد خوراکی است استفاده شود، مجددا همان عادت آشفته خوری در فرد باقی می ماند و در نهایت پس از ماه مبارک رمضان شاهد افزایش وزن افراد و بعضا چرب شدن کبد آنها هستیم.
وی افزود: اینکه برخی افراد از کمبود کالری، افتادن فشار و یا قند خون در پی انجام حرکات ورزشی سبک در طول روزه داری واهمه دارند بخشی روانی است و نوعی تلقین است و تنها بخش اندکی از آن جسمی است.
نصیری با تاکید بر ادامه عادات غذایی درست به دست آمده در ماه رمضان پس از اتمام این ماه، گفت: ریزه خوری، پرخوری و آشفته خوری همگی بسیار برای سلامت بدن مضر است و حال که یک ماه افراد ترک این عادات غذایی نامناسب را تمرین می کنند بهتر است که پس از ماه مبارک رمضان آن را جهت حفظ سلامت خود ادامه دهند.