بازدید از نانواییهای
مازندران در شهرهای مختلف و نظرخواهی از مردم و حتی اعتراف برخی از خبازان، گویای وجود
نارضایی گسترده از کیفیت نان در این استان است که هر از گاه سوژه رسانهها شده و نقطه
نظرات طرفین با پیشنهادهای عملی بازتاب داده میشود، اما از آنچه که نمیتوان به سادگی
عبور کرد، وعده حل معضل از سوی استاندار است که رویکرد عملیاتی و اجرایی دارد و پیگیرانه
مشکلات را مورد هدف قرار میدهد تا به حل نهایی و یا نسبی آن نائل آورد، و جای بحث
در اینجاست که چطور این استاندار، علی رغم چند وعده و قول برای حل این مشکل بزرگ استان،
که هر روز گریبانگیر مردم مازندران است، تاکنون ناموفق عمل کرده و در جلسه کارگروه
سلامت و امنیت غذایی استان، که دهم خردادماه جاری برگزار شد، بازهم سال 94 را سال اجرای
برنامه استانداردسازی و بهداشتی کردن نانواییهای استان ذکر کرد.
استاندار مازندران با
بیان این که در برابر مردم مسئول هستیم، از برنامه استانداردسازی و بهداشتی کردن خبازیهای
استان در سال 94 خبرداد و گفت: تامین سلامت و امنیت غذایی، از اولویتهای استان است
و در این راستا، خبازیها باید به صورت محیطی کاملا امن برای تولید مهمترین فراورده
غذایی مردم در آید.
فلاح افزود: باید آگاهی
مردم به حدی برسد که خود مراقب و ناظر فعالیت درست و سالم خبازیها باشند و پیگیریها
در خصوص سلامت غذایی از سوی دستگاهها باید همگانی و مسئولانه باشد.
علیرغم نظر آقای استاندار،
مردم با مشاهده روزانه کیفیت نامطلوب نان در نانواییها، امکان مراقبت و نظارت مورد
اشاره آقای فلاح را در اختیار ندارند و تنها میتوانند مراتب و مصادیق را به سامانهای
که تعیین شده و یا میشود، معرفی کنند، ولی هیچکسی در مازندران نیست که نداند اغلب
نانواییها نمیتوانند نظر رضایت خریداران خود را تامین کنند.
مشکل کنونی در این نیست
که مراکز نظارتی و صنفی ندانند که کدام نانوایی، نانهای بی کیفیت در اختیار مردم قرار
میدهد، مشکل در اینجاست که برای بهبود شرایط اقدام قاطع و مثمری بعمل نیامده و یا
در برخورد با وضعیت کنونی نیز، اقدامات ناکافی و غیرموثر است.
آیا مردم مازندران بازهم
باید تا پایان سال 94 صبر کنند تا حقشان در برخوداری از نانی با کیفیت و استاندارد
شده استیفاء شود؟!
آقای استاندار، لطفا
بیش از این تلاش بفرمائید تا مشکل مردم مازندران در این زمینه خاص زودتر برطرف شود.