صادق حضرتی تصریح کرد: در سبد غذایی که اغلب تحت تأثیر فرهنگ رایج در جامعه، تبلیغات رسانهای و سطح سواد افراد مبانی تغذیه سالم است آنچه که قابل مشاهده است برخی دغدغهها و نگرانیها در حوزه تأمین سلامت افراد است که گاه مشکلآفرین میشود.
وی از خانوادهها خواست تا در تغذیه سالم به ویژه خوردن غذاهای خانگی همت کرده و از تغذیه فستفودی جلوگیری کنند.
رئیس مرکز بهداشت استان اهمیت تغذیه سالم با سبزی، میوهجات و همچنین خوردن غذاهای زود هضم را یادآور شد و افزود: در کنار تمام مراقبتهایی که از تأمین و عرضه محصولات غذایی در جامعه انجام میشود، نظام کشاورزی ما نیز باید تلاش کند تا سلامت و ایمنی محصولات تولید شده مورد توجه قرار گیرد.
در این همایش رئیس مرکز مبارزه با آفات جهاد کشاورزی و تولید محصولات کشاورزی استان اردبیل نیز گفت: بیش از 360 نوع آفات در کشور شناسایی شده که مبارزه بیولوژیک با آنها در دستور کار است.
حمید یدایی بیان کرد: باید در تولید محصولات کشاورزی که ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد از هرگونه سموم شیمیایی در به کارگیری رفع آفات جلوگیری کرده و با راهکارهای منطقی سعی کنیم تا سلامت مواد غذایی حفظ شود.
همزمان با هفته سلامت در شهرهای مختلف استان نیز همایش غذای سالم به عنوان تغذیه کودکان و نوجوانان در مدارس برگزار شد تا دانشآموزان با همراهی اولیا با اهمیت تغذیه سالم و تأمین انرژیهای بدن به وسیله ویتامینها و مواد غذایی سالم بیشتر آشنا شوند.