مدیر صنایعتبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان همدان در خصوص احداث واحد فرآوری سیبزمینی در همدان گفت: این واحد به کُندی پیش میرود بهطوریکه تا کنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در زمینه تهیه ماشینآلات اقداماتی توسط سرمایهگذار شده است.
به گزارش ایسنا،"محمدرضا شهسواری" با بیان اینکه در برخی از محصولات تولیدی استان زمینه فرآوری ایجاد نشده است، اظهار کرد: در محصولات کشاورزی که در استان تولید بالایی دارد در زمینه صنایعتبدیلی کمتر کار شده است.
وی تصریح کرد: در استان همدان 375 واحد فرآوری و نگهداری محصولات کشاورزی با ظرفیت 4 میلیون و 200 هزار تن وجود دارد که 70 درصد ظرفیت تولیدات استان را فرآوری میکند.
شهسواری با تاکید بر اینکه در برخی از تولیدات استان خلأ فرآوری و صنایعتبدیلی وجود دارد، تصریح کرد: محصولاتی از جمله سیبزمینی، سیر، گردو و یونجه در زمینه فرآوری خلأ داشته که تلاش میکنیم در این بخشها سرمایهگذار جذب شود چرا که یکی از مشکلاتی که در بحث فرآوری وجود دارد، این است که دولت به طور مستقیم نمیتواند وارد شود و باید بخش خصوصی این خلأ را پر کند.
وی خاطرنشان کرد: بالا بودن میزان سرمایه گذاری در برخی محصولات کشاورزی و عدم تمایل سرمایهگذاران باعث شده صنایعتبدیلی محصولاتی همچون سیبزمینی و سیر که تولیدات بالایی در استان دارند، دچار خلأ شود.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان تاکید کرد: سازمان جهادکشاورزی در راستای اطلاعرسانی به سرمایهداران و اولویت قرار دادن بخش خصوصی در واگذاری پروژههای صنایعتبدیلی تلاش میکند تا با تخصیص منابع بانکی مشوقهایی برای سرمایهگذاران در این بخش فراهم شود.