توليد 13 هزار تن گوشت قرمز در استان

سرپرست اداره کل امور عشاير آذربايجان غربي گفت: عشاير استان ساليانه با توليد 13 هزار تن گوشت قرمز، بيش از 11 درصد گوشت قرمز توليدي استان را توليد مي کنند.
کد خبر: ۱۳۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۸ 13 March 2015

خبرگزاري موج، علي بهادري افزود: عشاير استان با دارا بودن بيش از دو ميليون رأس دام به کار دامداري و توليد فرآورده‌هاي دامي مشغولند و سالانه حدود يک چهارم فرآورده‌هاي دامي استان را توليد مي‌کنند.

بهادري تصريح کرد: ساليانه ساير فرآورده هاي دامي شامل شير به ميزان 47 هزار و 370 تن، پشم و مو به ميزان 2 هزار و 880 تن و مقدار متناوبي کشک و روغن نيز توسط خانوارهاي عشايري استان توليد و به بازار مصرف عرضه مي شود.

وي با اشاره به وجود 12 ايل و 21 طايفه در جامعه عشايري استان اضافه کرد: استان آذربايجان غربي با دارا بودن نزديک به 15 هزار و 600 خانوار و 104 هزار نفر جمعيت عشايري از نظر تعداد عشاير چهارمين استان کشور مي باشد که در 336 کانون توسعه مستقر هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار