شیرینی‌های یزدی این بار بدون شکر در بازار یزد

کد خبر: ۱۳۰۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶ 18 November 2015

به گزارش تابناک یزد،معاون غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزدگفت: خوردن شیرینی یکی از عوامل تشدید کننده بیماری دیابت در کشوربه خصوص دراستان یزداست واین موضوع دیابت همواره از دغدغه‌های مسئولان بخش سلامت بوده بطوریکه امروزه کار‌شناسان توانستند با جایگزین کردن دو نوع شیرن کننده استویا و مالتو دکس‌ترین بجای شکر در تهیه شیرینی گامی مهم در جهت سلامت و کاهش بیماری دیابت بردارند.

 مصدق افزود: این شیرین کنند‌های جایگزین که مورد تائید وزارت بهداشت است شیرینی سازان توانستند انواع شیرینی جات سنتی یزدی را تولید و روانه بازار کنند که با حفظ‌‌ همان طعم و مزه شیرینجات یزدی در بازار به نام شیرینی جات رژیمی شهرت دارد.

در حال حاضر دو واحد بزرگ شیرینی سازی در یزد با استفاده از این شیرین کنند‌های جایگزین فعالیت می‌کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار