به گزارش تابناک مازندران، در این توصیه تاکید شده با توجه به وجود بیماری کرونا در بین برخی حجاج اعزامی از دیگر کشورها و ضرورت پیشگیری از انتقال بیماری به داخل کشور، این روند تا دو هفته پس از عزیمت حجاج تداوم داشته باشد و زائران نیز در این مدت هرگونه تغییر در شرایط سلامتی خود را سریعا به مراکز درمانی گزارش دهند.
استفاده از دستکش در هنگام ذبح گوسفندهای قربانی یکی دیگر از نکات مهم بهداشتی مورد تاکید مجریان بهداشت است همچنین در صورت وجود عوامل پنهان بیماری تب کریمه و کنگو در لاشه گوسفند، با فریز کردن گوشت به مدت حداقل 6 ساعت از انتقال بیماری به افراد جامعه خودداری کنند.