محمدباقر منصوری مداح اردبیلی در شهرستان ارومیه علیرغم تلاش پزشکان برای احیای قلبی درگذشت. 
ساعت ١١ شامگاه پنجشنبه، در پی بدحال شدن این مداح اهل بیت اورژانس ١١۵ ارومیه به منزل مراجعه و به مدت ۴۵ دقیقه اقدام به احیای قلبی تنفسی بیمار مینماید و حین انجام CPR به بیمارستان اعزام شده که عملیات احیا در بیمارستان نیز ناموفق بوده و این مداح جوان و نام آشنای اردبیلی دعوت حق را لبیک گفت.
گفته می شود، حال مرحوم منصوری امشب بناگاه رو به وخامت گذاشته و با وجود تلاش نیروی اورژانس و کادر درمانی بیمارستان سید الشهدای ارومیه چشم از جهان فرو بسته است.
مرحوم محمد محمدباقر منصوری ۲۷ شهریور سال ۱۳۶۲ در اردبیل متولد شده و از هشت سالگی با توجه به علاقه اش به مداحی روی آورده و از اساتید مداحی اردبیل از جمله مرحوم استاد قاسمی، استاد حاج رحیم حیدری و استاد حاج محمد باقر تمدنی کسب فیض کرد.
وی دارای صدایی شیوا و حزن انگیر بوده و در بین عاشقان اهل بیت (ع) در سراسر جهان بواسطه مداحیهای دلنشین شهره بود.
وی چند سال پیش دچار بیماری مغزی گشته بود.