تابناک: پژوهش محققان دانشگاه دیکین نشان می دهد بخشی از مغز موسوم به هیپوکامپ که به یادگیری، حافظه و سلامت مغزی مرتبط است در افرادی که به طور منظم فست فود و غذاهای ناسالم نظیر نوشیدنی های شیرین، میان وعده های شور و گوشت های فرآوری شده می خورند، کوچکتر است.
کد خبر: ۹۵۵۱۳
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱ 16 September 2015
به گزارش تابناک، سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان به نقل از پایگاه خبری دانشگاه دیکین نوشت: به منظور انجام این پژوهش، محققان با استفاده از تصویربرداری مغناطیسی اندازه هیپوکامپ مغز گروهی از استرالیایی های 60 الی 64 ساله را مورد بررسی قرار دادند.

نتایج نشان می داد سالمندانی که غذاهای ناسالم بیشتری می خوردند هیپوکامپ چپ آنها کوچکتر از سایر افرادی بود که غذاهای مغذی نظیر سبزی، میوه و ماهی می خوردند.

به گفته محققان گرچه این نتایج از مطالعه بر افراد پیر به دست آمده است اما یافته های حاصل از آن قابل تعمیم به تمام افراد و به ویژه کوکان است.

این پژوهش در مجله "BMC Medicine" منتشر شده است.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار