سرویس سلامت
یک متخصص تغذیه گفت: خوردن ناهار سنگین امروزه بسیار رایج است که خود عوارض بسیاری بر بدن می‌گذارد. خواب بعد از غذا به خصوص ناهار خود باعث تولید بلغم اضافی و در نهایت باعث چاقی می‌شود.
کد خبر: ۹۲۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸ 11 September 2015
به گزارش تابناک تبریز، آرام غذا خوردن و جویدن کامل غذا خود از عوامل کاهش وزن محسوب می‌شود. جویدن حداقل 30 بار به افراد چاق کمک می‌کند که بدون رعایت رژیم غذایی خاصی در طولانی مدت وزن خود را کاهش دهند. افراد بهتر است که غذا را آرام بخورند و جویدن کامل غذا موجب ترکیب شدن غذا با بزاق دهان می‌شود و نیاز به مصرف آب همراه با غذا پیدا نخواهد شد.
محمد احمدی متخصص تغذیه عنوان کرد: خوردن ناهار سنگین امروزه بسیار رایج است که خود عوارض بسیاری بر بدن می‌گذارد. خواب بعد از غذا به خصوص ناهار خود موجب تولید بلغم اضافی و در نهایت باعث چاقی می‌شود.

به گفته وی یکی از مسائلی که از چاقی پیشگیری می‌کند این است که فاصله بین مصرف شام و خوابیدن باید حداقل 3 ساعت باشد. باید دانست که معده خانه همه بیماری‌هاست.

این متخصص تغذیه افزود: بسیاری از بیماری‌های عصبی, رماتیسم, میگرن, آرتروز, دیابت و ... معده در بروز آن دخالت دارد. چرا که تا زمانی که معده غذا را به خوبی هضم نکند غذای خوبی به سمت کبد نمی‌رود در نتیجه خون خوب تولید نمی‌شود به همین دلیل به مرور زمان دچار سوء مزاج و بیماری خواهد شد.

احمدی گفت: مصرف غذا با مصلحات خود موجب پیشگیری از چاقی می‌شود مثلا زیره و زعفران برای برنج، زنیان, پونه و آویشن برای ماست، سیاهدانه و گردو برای پنیر، مصرف گل سرخ همراه با دوغ، سیاه دانه و کنجد برای نان، آویشن برای خوراک عدسی، گلپر برای انار، گلاب و عسل برای شیر است.

تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :