‌معاون شهرسازی و معماری شهرداری شیراز گفت: یکی از راهکارهایی که در سطح تاکتیکی مطرح شده و بسیاری از شهرها برای ارتقای کیفیت فضاها و افزایش تعاملات اجتماعی از آن بهره می‌گیرند، خیابان خوراکی‌ها است .
کد خبر: ۷۷۳۸۸۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰ 22 August 2019

تابناک فارس به نقل از ایسنا: جواد‌ بهادری پنح‌شنبه ۳۱ مرداد در جمع خبرنگاران عنوان کرد: امروزه یکی از شاخص‌های توسعه شهری، وجود محدوده‌ها و خیابان‌های مخصوص عابر پیاده است .


وی با بیان اینکه این محدوده‌ها اغلب به صورت دائمی و بعضا به طور موقت و فصلی عمل می‌کنند، ادامه داد: محدوده‌های پیاده، بسته به نوع ظرفیت و پتانسیل‌های محلی، می‌توانند نقش‌های گوناگونی بخود بگیرند که عمده‌ی هدف از ایجاد آن‌ها ارتقاء کیفیت‌های فضایی در عصر کمیت‌ها است.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: معماری‌که یکی از مهمترین این کیفیت‌ها است، سرزندگی فضای شهری است. سرزندگی نه تنها جریان روزانه را در خود دارد، بلکه گامی پیش نهاده و فراتر از آن عمل می‌کند و علاوه بر سرزندگی، افزایش ماندگاری در فضاها و حیات شبانه نیز در ارتقاء زیست شهری نقش مهمی به عهده دارند.


بهادری اضافه کرد: شهرداری کلانشهر شیراز با درک اهمیت این موضوع و با هدف ارتقاء کیفیت‌های فضای شهری، اقدام به تهیه برنامه‌راهبردی زندگی پیاده در این کلانشهر کرده که این برنامه به دنبال ایجاد و ارتقای کیفیت‌های مذکور در شهر شیراز است.


وی افزود: خیابان خوراکی‌ها یا خیابان غذا (food street) به خیابان‌هایی گفته می‌شود که عمدتاً برای غذا خوردن با اولویت حداکثری عابر پیاده مورد استفاده قرار می‌گیرد.


معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز گفت: خیابان مشکین‌فام با توجه به پتانسیل‌های محیطی از جمله مجاورت با پارک بزرگ آزادی، وجود بازار انقلاب و سابقه آن در تولید غذاهای خیابانی و همچنین نداشتن نقش عمده جابجایی ترافیکی این محور، یکی از گزینه‌های مدیریت شهری برای تحقق این موضوع است که در اداره مطالعات و طراحی شهری حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شیراز طراحی شده است، چنانچه این فضا محقق شود، کیفیت‌های فضایی نظیر سرزندگی، ماندگاری و حیات شبانه در این محل تقویت شده و تعاملات اجتماعی که کلید اصلی ایجاد فضای شهری است، ارتقای پیدا خواهد کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار