تابناک گیلان: یکی از آداب سفرهداری برگشتن به غذاهای محلی است
غذاهای بومی بسیار خوبی منطبق بر آداب, رفتار و جسم افراد در مناطق مختلف وجود دارد که هریک از آنها از نظر طعم و پخت باهم تفاوت دارند.
یکی از آداب سفرهداری برگشتن به غذاهای محلی است که گهگاه فراموش شده است, چون همه افراد به یکی دو نوع ماده غذایی خاص روی آوردهاند.
اگر ما بتوانیم در برنامههایی غذاها و پوشاک بومی یک منطقه را معرفی کنیم, مطمئناً در جلوگیری از بیماریها سهمی خواهد داشت.
باید متخصصین طب سنتی که نگاه ویژهای به تغذیه دارند, مواد و ملزوماتی درباره تغذیه صحیح و آداب صحیح غذاخوردن را فراهم کنند و در اختیار رسانه ملی قرار دهند که به مردم ابلاغ شود.
اگر جسم، تغذیه مناسبی نداشته باشد, روح هم دچار آسیب میشود
بازگشت به ذائقههای دلچسب و مناسبی که در گذشته وجود داشت، برای جسم و روح مفید است و روح از غذاهایی که مصرف میکنیم بهره میگیرد؛ بنابراین تغذیه نامناسب جسم به روح هم آسیب وارد میکند.