استاندار اردبیل:
استاندار اردبیل به ضرورت شفاف سازی آمار اشتغال در این استان و اجرای طرح‌های عملیاتی در حوزه اشتغال‌زایی تاکید کرد.
کد خبر: ۵۱۹۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵ 05 November 2017

به گزارش تابناک اردبیل، اکبر بهنامجو عصر شنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان اردبیل تصریح کرد: نیازمند شفاف سازی آمار اشتغال در این استان هستیم.

وی با تاکید به اینکه خروجی جلسات اشتغال می بایست برای مردم مفید فایده باشد، اضافه کرد: به ویژه انتظار می رود میزان اشتغال و نوع مشاغل ایجاد شده مشخص شود.

استاندار اردبیل به ضرورت اهتمام تمامی ادارات برای توسعه اشتغال استان تاکید کرد و افزود: تمامی ادارات می توانند در زمینه اشتغال زایی مشارکت داشته باشند.

بهنامجو به قابلیت های اشتغال زایی در ادارات میراث فرهنگی، راهداری و حمل و نقل جاده ای و جهاد کشاورزی استان اشاره و تاکید کرد: در صحبتی که با بانک ها شده رویکرد مثبتی برای حمایت از طرح های اشتغال دیده می شود.

رئیس کارگروه تخصصی اشتغال استان تاکید کرد: برای بهبود وضعیت اشتغال می بایست بخشی نگری کنار گذاشته شده و تمرکز مدیران به صرف جلسات نباشد.

وی یکی از امتیازهای اشتغال زایی استان را منطقه آزاد تجاری عنوان کرد و افزود: از سال ۸۲ پیگیری راه اندازی منطقه آزاد در دستور کار بوده و لازم است بعد از اخذ مصوب قیمت تمام شده زمین کاهش یابد تا منجر به جذب سرمایه گذاری شود.

استاندار اردبیل در خصوص احصای ۱۶۰ طرح آماده واگذاری برای سرمایه گذاران اضافه کرد: زمانی می توان گفت این بررسی ها عملیاتی است که مکان واگذاری  طرح مشخص شود.

استان اردبیل رتبه ۲۸ ام کشوری در نرخ بیکاری

 قاسم رحیمی نیز درکارگروه تخصصی اشتغال استان اردبیل تصریح کرد: جمعیت فعال استان در سال گذشته ۴۱۸ هزار نفر محاسبه شده و مجموع شاغلان ۳۵۲ هزار و ۶۷۳ نفر به ثبت رسیده است.

وی تعداد بیکاران را ۶۵ هزار و ۴۵۰ نفر برشمرد و افزود: نرخ مشارکت اقتصادی ۳۹.۴ درصد و نرخ بیکاری در این استان ۱۵.۷ درصد است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تأکید کرد: در سال ۹۵ استان اردبیل رتبه ۲۸ ام کشوری در نرخ بیکاری را کسب کرده است.

رحیمی تأکید کرد: میزان اشتغال شاغلان بخش کشاورزی در استان ۳۵.۱ درصد و در میانگین کشوری ۱۸ درصد است که بیانگر اشتغال قابل توجه در این حوزه است.

وی افزود: اشتغال بخش صنعت در کشور ۳۱.۹ درصد و در استان ۲۳.۶ درصد محاسبه شده و بیانگر اشتغال پایین بخش صنعت در این استان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اشتغال بخش خدمات کشور را ۵۰.۱ درصد و در استان ۴۱.۳ درصد عنوان کرد.

به گفته رحیمی در اشتغال بخش خصوصی شاهد اشتغال ۸۷.۶ درصدی در استان و اشتغال ۸۳.۵ درصدی در کشور هستیم.

وی افزود: در مقابل اشتغال بخش عمومی و دولتی استان ۱۲.۴ درصد است که در میانگین کشوری ۱۶.۵ درصد محاسبه شده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به اجرای طرح های خود اشتغالی در استان اشاره و تأکید کرد: به ویژه مطالعه و احصای فرصت های شغلی و کارآفرینی، ارائه تسهیلات یارانه دار برای اشتغال زایی و حمایت از طرح های اشتغال زا اشاره کرد.

آمارهای نرخ بیکاری در استان اردبیل قابل قبول نیست

محمد فیضی هم در این جلسه داشت: یکی از مهمترین دغدغه‌های استان اردبیل آمار بالای بیکاری در این استان بوده که برای رفع این مشکل اراده جمعی نیاز است و آمارهای ارائه شد در رابطه با نرخ بیکاری در استان قابل قبول نبوده چرا که نرخ بیکاری در این استان بیشتر از میانگین کشوری است و پایین‌ بودن از میانگین کشوری درست نیست.

وی افزود: در سطح استان اردبیل کارگاه‌های زیادی به صورت نیمه‌فعال و راکد بوده که تمامی اینها دارای گره‌های اقتصادی بوده و باید تلاش کنیم یک بازنگری اساسی در رابطه با حل مشکلات این کارگاه‌های تولیدی در استان انجام شود.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در تمامی نقاط دنیا حرکتی که در ارتباط با ایجاد اشتغال انجام می‌شود در حوزه خدمات آی‌.تی، آی.سی.تی و فناوری اطلاعات است چرا که در این حوزه‌ها ظرفیت برای اشتغال بیشتر بوده و این موضوع نیز باید مورد توجه مدیران و مسئولان استان باشد.

فیضی بیان کرد: باید سند توسعه اشتغال پایدار برای استان اردبیل تهیه شود و در این ارتباط نیز باید پروژه‌های خرد و کلان برای هدایت سرمایه‌گذاران در استان اردبیل ایجاد کنیم تا از ظرفیت بخش خصوصی در راستای اشتغال استفاده شود.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل باید از ارائه آمارهای کاذب و بزرگ‌نمایی در حوزه اشتغال استان اردبیل پرهیز کنند و باید بتوانیم با تلاش و جذب مشارکت‌های دولتی و بخش خصوصی آمار بیکاری در استان را کاهش دهیم.

پیشرفت 40 درصدی کارخانه فراوری سیب زمینی در اردبیل

به گزارش تابناک اردبیل، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: در راستای اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی برای امسال 12 پروژه ملی در قالب 38 طرح و 6 پروژه استانی در قالب 18 طرح برای سازمان جهاد کشاورزی استان ابلاغ شده و با تمامی ظرفیت این پروژه‌ها اجرایی می‌شود.

عدیل سروی افزود: 778 هزار هکتار مساحت اراضی کشاورزی استان اردبیل است که 515 هکتار به صورت دیم و 225 هزار هکتار به صورت آبی بوده و 38 هزار هکتار نیز اراضی باغات استان اردبیل است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: در تولید حداقل 12 محصول مهم و استراتژیک استان اردبیل رتبه زیر هفت کشور را دارد و در تولید بذر نیز رتبه نخست کشوری به استان اردبیل اختصاص یافته است.

سروی بیان کرد: مجموع تولیدات محصولات کشاورزی استان در سال گذشته 4.5 میلیون تن بوده است که چهار درصد کل محصولات کشاورزی کشور در استان اردبیل تولید می‌شود و امسال نیز 620 هزار تن گندم در سطح استان اردبیل تولید شده است.

وی اظهار کرد: در بحث فراوری سیب‌زمینی نیز که یکی از محصولات استراتژیک استان اردبیل است کارخانه به ظرفیت 60 هزار تن به بهره‌برداری رسید و در حال حاضر نیز یک کارخانه دیگر با مشارکت بخش خصوصی با ظرفیت 100 هزار تن احداث می‌شود که 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: امسال 730 هزار تن سیب‌زمینی در 9 هزار و 700 هکتار از اراضی استان اردبیل تولید شده و براساس تعهدات نیز تا پایان امسال 12 هزار تن پنبه در استان تولید می‌شود.

سروی تصریح کرد: دو هزار و 600 هکتار تعهد امسال سازمان جهاد کشاورزی استان در رابطه با توسعه آبیاری نوین و قطره‌ای بوده که تا پایان امسال عملیاتی می‌شود.

انتهای پیام

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار