بیشترین زمان ترکیدگی میوه مرکبات، از اواسط تیرماه تا آبان ماه اتفاق می افتد و ترکخوردگی پوست میوه از پایان گلدهی و آغاز تشکیل میوه است.
کد خبر: ۴۷۸۷۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲15 August 2017
به گزارش تابناک : ترکیدگی میوه مرکبات ، نتیجه ضعف مدیریت باغ و نوسانات درجه حرارت و رطوبت است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی گفت: بیشترین زمان ترکیدگی میوه مرکبات، از اواسط تیرماه تا آبان ماه اتفاق می افتد و ترکخوردگی پوست میوه از پایان گلدهی و آغاز تشکیل میوه است. قاسم حکمتشعار با بیان اینکه یکی از عوامل خسارتزا در تولید مرکبات، ترکیدگی میوه است،تصریح کرد: اصول صحیح باغداری و تغذیه میتواند تا حدود زیادی از این خسارت جلوگیری کند. به گفته وی ،ضعف آبیاری در هر مرحله از رشد میوه و حجم بالای بارشها در مقطع کوتاه زمانی و یا کوددهی بیش از اندازه، میتواند باعث این مشکل شود. مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی با اشاره به اینکه آبیاری سبک و مداوم، میزان ترکیدگی را کاهش می دهد، گفت: کوددهی در سه تا چهار مرحله انجام و از کوددهی زیاد به یکباره خودداری شود.