حسین عظیمی در گفتگو باتابناک:
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: در سحر از خوردن چربی ها و غذاهای سنگین دوری کرده چراکه در طول روز موجب گرسنگی و تشنگی آنان شده که در سحر خوردن میوه و غذاهای سبک توصیه می شود.
کد خبر: ۴۳۳۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲ 31 May 2017
حسین عظیمی امروز در گفتگو با خبرنگارتابناک از کرمانشاه، اظهارداشت:  عوامل مختلفی در بیماری ها نقش دارند، که میکروب ها، نقض آنزیمی و... در بروز آن دخالت دارندوبرای جلوگیری از آن بهتراست غذای پخته با ظروف غذای خام و غیر بهداشتی تماس پیدانکند

وی خاطر نشان کرد:میکروب در صورت ورود به مواد غذایی در شرایط نامناسب ( بیرون از یخچال)فرصت تولید سم پیدا می کند.

 وی ادامه داد: در صورت تولید سم در غذا ممکن است این عارضه بصورت تهوع، دل پیچه، استفراغ و.... درفرد بروز یافته که غذایی پخته شده را تا زمان مصرف در یخچال بگذاریم.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد درماه رمضان بهتر است از مصرف غذاهایی که احتمال فاسدن شدن آن زیاد است، خودداری کنند چراکه برخی از افراد برای مصرف سریع مواد غذایی نظیر گوشت مجبورند آن را در آب گرم بیاندازند که این حالت روند فساد غذایی را تسریع می دهد.

عزیزی خاطرنشان کرد: افراد از خرید شیر و لبنیات  سنتی بپرهیزند و بهتر است از شیر پاستوریزه استفاده کنند که شیر را برای مصرف بیست دقیقه بجوشانند و به هم بزنند.

وی اظهارداشت: 
گفتگو از حدیث جمشیدی
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار