مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت: کارخانه های آرد استان کرمانشاه از تولید آرد با درصد سبوسگیری بالاتر از رنج استاندارد جدا خودداری کنند.
کد خبر: ۴۰۶۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴ 12 April 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از مهر،مظفر رحیمی، استفاده از نان با کیفیت را حق همه مردم دانست و اظهار داشت: خدمات اتحادیه صنف خبازان شهرستان کرمانشاه در خصوص تحقق این هدف شایسته تقدیر است.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور  در خصوص ارائه نان با کیفیت گفت: نان سبوسدار با تمام شاخصه های کیفی مطلوب است.

وی افزود: اگر می‌گوییم استفاده از نان با کیفیت حق مردم استان و کل مردم کشور عزیزمان ایران است، ابتدا باید برای خود و مردم، پارامترها و مشخصات نان با کیفیت را تعریف نماییم.

 رحیمی عطر، طعم، مزه، ظاهر مناسب نان، ماندگاری نان و بویژه مغذی بودن نان را از مشخصات نان با کیفیت عنوان کرد و گفت: در واقع ما نان با کیفیت را  یک نان با درصد سبوس 
بالا با عطر و طعم و مزه مطلوب و عاری از هرگونه افزودنی غیر مجاز، میدانیم.

وی در ادامه بیان کرد: از کارخانه های آرد استان خواستیم تا از تولید آرد با درصد سبوسگیری بالاتر از رنج استاندارد جدا خودداری نمایند.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار