کد خبر: ۳۸۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱ 25 May 2015
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت: مصرف هلو و شلیل در کنترل قند خون و پیشگیری از فشار خون بالا موثر است.

شهلا جودت در گفت‌وگو با ایسنا افزود: هلو و شلیل از منابع غنی پتاسیم به شمار می‌رود و پتاسیم در کاهش و کنترل فشار خون تاثیر بسزایی دارد.

وی ادامه داد: فیبر موجود در این میوه‌ها موجب کاهش سرعت جذب قندها می‌شود و میزان حساسیت به انسولین با این شرایط افزایش می‌یابد بنابراین مصرف این دو میوه در کنترل قند خون موثر است.

جودت، حفظ سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از یبوست را از دیگر مزایای این دو میوه تابستانی، ذکر و تصریح کرد: هلو و شلیل منبع خوبی از ویتامین c و بتاکاروتن است و مصرف آنها در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و بیماری‌های التهابی نظیر استئو آرتریت، آسم و آرتریت روماتوئید نقش موثری دارد.

وی، مصرف روزانه طالبی به دلیل خواص بی شمار در تابستان را توصیه و اظهار کرد: طالبی میوه‌ای سرشار از مواد مغذی است و خواص بی‌شماری دارد. طالبی یکی از منابع غنی از کاروتن و ویتامین A است که بتاکاروتن آن پس از مصرف می‌تواند در دستگاه گوارشی به ویتامین A تبدیل شود. این ویتامین در بهبود سیستم ایمنی بدن، تولید مثل و بینایی نقش موثر دارد.

وی ادامه داد: طالبی علاوه بر بتاکاروتن، پتاسیم بالایی دارد که وظیفه انتقال امواج عصبی دارد و عملکرد صحیح سیستم عصبی بدن و ماهیچه‌ها را تقویت می‌کند. پتاسیم موجود در طالبی، همچنین می‌تواند با مکانیسم‌های متفاوت سبب گشادی عروق و بهبود جریان خون شود و کمبود آن با ایجاد انقباض در عروق زمینه بروز سکته‌های مغزی را فراهم می‌آورد.

جودت تاکید کرد: برای تامین بخشی از آب بدن در فصل تابستان به مقدار کافی از این میوه مصرف کنید.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار