رئیس شبکه بهداشت و درمان بدره گفت: آزمایشگاه آب و نان این مرکز با 70 میلیون ریال اعتبار تجهیز و بهسازی شد تا برای پایش مستمر وضعیت آب و نان شهرستان مورد استفاده قرار گیرد.
کد خبر: ۳۵۷۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ 09 January 2017
به گزارش تابناک ایلام ؛ دکتر عادل مقصودی نژاد روز دوشنبه اظهار کرد: آب و نان دو ماده غذایی مهم در هرم غذایی روزانه خانوارها قرار دارند و سلامت آنها به صورت مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد.

وی افزود: با تجهیز و بهسازی آزمایشگاه مرکز بهداشت بدره نظارت و کنترل مستمر بر سلامت این 2 ماده غذایی از سوی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان صورت می گیرد.

مقصودی نژاد تاکید کرد: 18 واحد نانوایی روستایی و شهری در این شهرستان فعال است که به صورت ماهیانه نمونه برداری از آنها برای کنترل میزان نمک و همچنین تشخیص استفاده از جوش شیرین (بلانکیت) انجام می شود.


وی به کاهش میزان استاندارد نمک از یک و هشت دهم واحد به یک واحد اشاره کرد و یادآور شد: آموزش های لازم برای اعمال استاندارد جدید به متصدیان واحدهای خبازی شهرستان داده شده است.

به گفته وی، در طول سال جاری 6 واحد نانوایی خاطی که نکات بهداشتی را رعایت نکرده بودند شناسایی و با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی برای سیر مراحل قانونی معرفی شدند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان بدره در مورد کنترل وضعیت آب نیز گفت: 19 روستای این شهرستان از نعمت آب لوله کشی بهره مند هستند و سه روستا نیز آبرسانی به صورت سیار صورت می گیرد.

مقصودی نژاد اضافه کرد: نمونه برداری از آب شرب روستاها و کشت در آزمایشگاه مرکز بهداشت برای کشف آلودگی های میکروبی احتمالی انجام می شود و نمونه ها برای بررسی آلودگی شیمیایی به آزمایشگاه مرکز بهداشت استان ایلام هم ارسال می شود.

وی در مورد کلرزنی مخازن آب شرب اظهار کرد: در یک مخزن عمده کلر زنی به صورت گازی و با استاندارهای لازم انجام می گیرد و در باقی مخازن کلرزنی به صورت دستی و توسط آب بانان انجام می شود.

وی با اشاره به حساسیت موضوع کلرزنی دستی افزود: برای این کار از افراد مجرب و آموزش دیده استفاده می شود و تست های کلرسنجی بصورت روزانه انجام و گزارش های لازم در اختیار ادارات آب و فاضلاب روستایی و شهری قرار می گیرد./م
ایرنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار